Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 - 未來合體???!!!

我要呀
我希望佢唔好用電鍍,  keep 得耐 D , 都同合金魂成個系列夾 d
如果要跟動畫隻合體無咩難度

不過又開身又縮腳好似好大動作, 個人仔會唔會好易刮花 ?

http://www.youtube.com/watch?v=-VAPtqKQZCY
仲見到宇宙大帝條片, 我覺得佢三個機械人都好正, 合左體又型仔, 快 d 出就好

http://www.youtube.com/watch?v=NMqhhCBBgPs&feature=related
頭像被屏蔽
勁! 咁快十三版!

我PS左個新金毛獅王, 黎個新舊比較啦!!!
睇完圖係咪仲多人會落坑?
ajc188 發表於 27-8-2010 06:33 PM

好功夫:71::71:如果真係有如大大出既水準....大把人死得!!!:61:
到GX-59...不過響2011年似係第二季....
以下WEBSITE見到..
http://www2.atwiki.jp/blackbraze/pages/3.html
樂觀D諗,離宇宙大帝又近左一步!
都廿幾年,唔爭在等多陣...
到GX-59...不過響2011年似係第二季....
以下WEBSITE見到..
石 發表於 29-8-2010 01:21 AM

出左呢隻先出個2隻戰艦得唔得:79:
大家真係未出發先興奮, 當日出大武士圖時, 好多人都好興奮
到實物出來時, 結果同大家期待時有出入, 結果失望既人多

再加上當時超多貨, 價錢真係一浪低於一浪

保持住平常心, 等多d設計圖出來時再興奮都未遲吧!
以老合金的組合方式來看,機器人的腳&獅子的後腳一定會刮到。
頭像被屏蔽
what is gx-58???
what is gx-58???
水水的基地 發表於 29-8-2010 11:05 PM

宇宙戰艦!!
慢工出細貨, 希望bandai做好D!!!