Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 - 未來合體???!!!

yeah!!!!!!!!!!!無野好講.....!!!!!!!!!!!!歷代經典合体機械人 快齊集了...!!!!!
wow...my fire has been turn on again!
回復 153# nelngan

我都極希望光速電神會出呀.....出埋15機, 宇宙大帝 最好出埋百獸王就可以收山啦......
我都快四十喇,我好怕有日等唔到15機,宇宙大帝同光速電神.你地知喇,而家出去旅遊都出事.
頭像被屏蔽
獅王機械人終於等到,我諗推出都明年4月尾

但玩過泰坦3變型方式,我會平常心看待來玩
兒時冇買到. 希望實物出好D.

williamhychan 發表於 25-8-2010 10:44 AM

而家越簡單既變型越驚笨大搞d大鑊野出黎:69:
Hope it is going to be as big as 泰坦3.

williamhychan 發表於 25-8-2010 10:44 AM

我都係咁諗,等足咁多年,
都幾驚失望。

保持平常心、唔敢太高要求就收貨。

真係要講要求就有兩個,
1.外型比例好 D(對合金魂應該唔太難),
2.要夠大隻

笨大,我保你大!
我都快四十喇,我好怕有日等唔到15機,宇宙大帝同光速電神.你地知喇,而家出去旅遊都出事.
山吹老師 發表於 25/8/2010 09:11

me 2! nearly 40...................:67:
最意外的不是出獅王,而係有今多同我一樣上左年幾的大大都玩緊玩具。
最意外的不是出獅王,而係有今多同我一樣上左年幾的大大都玩緊玩具。
sbb 發表於 25-8-2010 08:14 PM

兄台,你應該少上o黎喇,
呢度好多老鬼o家~~~

小弟以TD七十後一員身份歡迎你!
合金 .. 合金  ...魂................暈 (高興到暈):Q
我是八十後,雖然不知道這是什麼,但公喜大家,買回童年回憶是好幸福的,公喜公喜:71:
我就等緊,大獸神/超級大獸神(恐龍戰隊), 大連王(五星戰隊), 伏魔金剛(元氣爆發),唔知Bandai十年內會出其中一隻未呢:50:另外,唔該cms同我死開:45:呢幾隻野唔該你,拜託你一隻都唔好掂