Toysdaily 玩具日報

查看: 6847|回復: 20

[玩具報告] DC Kingdomcome Superman

點解無相睇? 因為手機仔根本影不到其仔細處, 只會把人嚇壞 {:2_111:}

先來讚下隻公仔, 3對手竟然都油埋指甲, 仲要填上根部乳白色的半月形添, 我之前真係未見過law, 幾有心機啊 {:3_133:}

今回公仔用上類似ht body膚色的膠, 睇落一點都唔膠, 好過之前.:71:  有網友不喜歡面上淺藍得奪目的眼珠和閃令令的嘴唇, 但我兩者都無問題, 我只注重胸口個s logo, 可能買慣買熟啦, 對dc衣物上的絲印效果無咩信心, 只希望揀件好少少.  :38:另外今次條紅底跟衫是一體過縫製, 不可以脫下來

{:2_115:}不論拿上手玩或擺低齋睇, 斷估都唔會令人覺得呢位超人不值7舊呢
:67:e隻我都想入
補多句 : 面相好得架 :71:
所以唔好等na, 金爺, 一於趙佢啦~
就咁講無咩說服力, 老實講, 漫畫入面好 man, 隻 figure 個樣就出得好 gay
我自己反而會等 justice版 batman, 我估batman只得個咀外露, 面相應該ok卦哈哈!
好想實物相呀...請問可唔可以影幾張上黎?
頭像被屏蔽
好想實物相呀...請問可唔可以影幾張上黎?
mansiu123 發表於 20-8-2010 12:48 PM

X2

之前有大大出過官接受方相了, search下啦 :64:

個相gay唔基就睇你自己喜好了 {:2_119:} 不過dc的關節位真的是置在不適當地方, 在緊身衫下突晒出來, 好像會刮破衫褲似的. 不過鬼佬無問題d公仔係咁, 你唔玩開就不容易接受, 但我好迷comics, 一見到稍為大塊的logo就震奮, 所以硬哽有理. {:3_133:}
實物都幾好, &XX算交到貨

洛迪文師兄呢只有好似幾好喔,想問下只手是否能夠放落嚟?可唔可以影多幾張相啊?感激。。
琴日見到實物, 樣好妖, 腰好幼,
Kingdom Come 入面 o個個又滄桑又 man, 完全唔似 lor !!
對蟹手唔知放唔放得低呢 ?
老實講甘多只kingdom come figure呢個頭真係雕得幾靚~~但上色真係拿西咗D..實要執執佢,唔好嘥咗甘靚個頭雕,希望師兄們可以post多D相啦~~!!
幾時見過蟹垂直手? :(
我買7舊, 仲抵玩 :34: