Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

入咗,超忙,先一圖:
gazza1211 發表於 4-7-2015 07:45 PM
千值超獸 剛入手了。Yes,兩個都咁大,只會留一隻。今晚開盒,出比較報告!

出左又要支持~~~論合体外形千記冇得輸~~~分左体~~~反而鷹同象就B記好D~~~:D
黑色三連敗 發表於 5-7-2015 09:53 PM
出左又要支持~~~論合体外形千記冇得輸~~~分左体~~~反而鷹同象就B記好D~~~

敗兄,報告已出。。。雖然d關節係有點危機,但都是值得一玩,慢慢玩小心玩。。。我自己睇樣多,所以,我留低千值這件Dancouga。{:1_203:}
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-240449-1-1.html
gazza1211 發表於 6-7-2015 03:34 PM
敗兄,報告已出。。。雖然d關節係有點危機,但都是值得一玩,慢慢玩小心玩。。。我自己睇樣多,所以,我 ...

一定要支持~~~希望千記下次留意吓D關節~~~:p

[quote]黑色三連敗 發表於 6-7-2015 08:21 PM
一定要支持~~~希望千記下次留意
始終太細只..關節強度有困難?:58:

gazza1211 發表於 6-7-2015 03:34 PM
敗兄,報告已出。。。雖然d關節係有點危機,但都是值得一玩,慢慢玩小心玩。。。我自己睇樣多,所以,我 ...

睇黎我是借人地的黎玩就好了:34:
御遠將 發表於 6-7-2015 09:34 PM
[quote]黑色三連敗 發表於 6-7-2015 08:21 PM
一定要支持~~~希望千記下次留意
始終太細只..關節強度有困 ...

應該係~~~始終同B記比會差少少~~~合金魂都玩左咁耐~~~千記吸引完今次經驗~~~下次改善下應該唔差~~~:78:
御遠將 發表於 6-7-2015 09:37 PM
睇黎我是借人地的黎玩就好了

因住玩爛左要賠~~~~:x
黑色三連敗 發表於 8-7-2015 01:01 PM
應該係~~~始終同B記比會差少少~~~合金魂都玩左咁耐~~~千記吸引完今次經驗~~~下次改善下應該唔差~~~

睇下出黑鷹個陣會唔會再販:58:

.....我諗唔會掛...我算輕手架:69:
御遠將 發表於 8-7-2015 10:45 PM
睇下出黑鷹個陣會唔會再販

出VER2轉合金關節就差不多~~~:unhappy:
黑色三連敗 發表於 11-7-2015 09:42 PM
出VER2轉合金關節就差不多~~~

如果呢隻千值Dancouga滯銷,分分鐘要搞ver 1.5並減價啊(好似奇蹟15機),呢次佢地財政唔死都重傷。

如果Dancouga少人買(或撻訂縮沙),Black Wing都唔方有人買,其他幻想更破滅了啦。。。。。。
拍完我件千值Dancouga,入櫃爲安了:

gazza1211 發表於 12-7-2015 02:03 AM
如果呢隻千值Dancouga滯銷,分分鐘要搞ver 1.5並減價啊(好似奇蹟15機),呢次佢地財政唔死都重傷。

...

我都唔望千死~~~因為佢出機械人唔差~~~係近期呢個合金系列出事~~~:(
gazza1211 發表於 12-7-2015 02:05 AM
拍完我件千值Dancouga,入櫃爲安了:

最後選擇邊隻~~~~?:D