Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

御遠將 發表於 3-4-2015 04:51 PM
好唔先入到自己的上傳空間

呢啲係我上個月中去東京入到既野[/img]

哇,Saber Extra 和 Lily!咁多款Figma Saber中,Extra最正!!

魔神囡囡限定版啊,價錢ok吧!?

賴戶Chan San,產品不多,呢件早期出的figma,不能不買!御大識貨啊!!

玩囡不忘基戰,grungust獅子頭,感動啊:$

咁多隻EX23,難道囤積炒賣:he:
gazza1211 發表於 4-4-2015 09:03 PM
哇,Saber Extra 和 Lily!咁多款Figma Saber中,Extra最正!!

魔神囡囡限定版啊,價錢ok吧!?

Saber 便服搵唔到正常價的...不過白入得平,紅就同初初出應該差唔多價:p

魔神囡囡限定版啊,價錢ok吧!?藍色就平啲,另外個盒平唔少:D

賴戶Chan San,產品不多,呢件早期出的figma,不能不買!御大識貨啊!!我想要條人魚尾咋:p

玩囡不忘基戰,grungust獅子頭,感動啊:$ 平平:p

咁多隻EX23,難道囤積炒賣:he:聯邦艦隊入左唔少,戰艦就是要量產嘛:34:
基地已經淪陷。。。讓我的SR黑三一和SKL來頂頂啦!!
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-239281-1-1.html

gazza1211 發表於 31-5-2015 09:35 PM
基地已經淪陷。。。讓我的SR黑三一和SKL來頂頂啦!!
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-239281-1-1 ...

已經支持了~~~近來入左咩新野~~~:handshake:
機戰區沈太久~~~基友們一定很忙了~~~:help:

將會是機戰BX主力~~~~:p

會出現在機戰BX嗎? :D

再次在BX大展神威~~~:$

可惜今集沒有武者~~~~:help:
黑色三連敗 發表於 29-6-2015 08:34 PM
已經支持了~~~近來入左咩新野~~~

冇乜啊,近月入咗又未發報告,就有MegaHouse隻超時空世紀合金和Figma Snake咯。

呢緊冇咩買,不過會考慮ES合金高迪安(不過,自己從來冇玩開Q版,買角色而已。那個唔知咩廠翻出CM的高迪安,外形唔靚,所以唔買)。。。。。。另外如果心情唔好,可能會買千值超獸。不過,Bandai和千值只能留一個,看吧。。。
黑色三連敗 發表於 29-6-2015 08:39 PM
機戰區沈太久~~~基友們一定很忙了~~~

我估敗兄都忙,近來拍的相片,好像拍得有點hea:he::p
gazza1211 發表於 1-7-2015 12:46 AM
冇乜啊,近月入咗又未發報告,就有MegaHouse隻超時空世紀合金和Figma Snake咯。

呢緊冇咩買,不 ...

超時空世紀~~~有買貴冇買錯~~~:p 希望出埋2號同力基飛龍~~~:handshake:

超瘦只能留一隻~~~其實2隻各有好處~~~{:1_236:}
gazza1211 發表於 1-7-2015 12:49 AM
我估敗兄都忙,近來拍的相片,好像拍得有點hea

超忙~~~{:1_217:} 不過已經好盡力影~~~{:1_214:} 要提我點改善啊~~~{:1_223:}
黑色三連敗 發表於 1-7-2015 09:34 PM
超時空世紀~~~有買貴冇買錯~~~ 希望出埋2號同力基飛龍~~~

超瘦只能留一隻~~~其實2隻各有 ...

千值超獸 剛入手了。Yes,兩個都咁大,只會留一隻。今晚開盒,出比較報告!:!