Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

figma女角~~~
cybaster 發表於 3-10-2010 12:28 PM
BANDAI旗下角色,應該唔會有機會流入FIGMA(雖然我都好希望係figma出女角......)
都係期待SHF罷啦
BANDAI旗下角色,應該唔會有機會流入FIGMA(雖然我都好希望係figma出女角......)
都係期待SHF罷啦
SHOCKER 發表於 3-10-2010 12:43

咁唯有希望出得靚d la..............

不過上次OG第一季時, 都無乜點出產品..................:42:
終於看了第一話,

天空的戰士嚴重走樣...........(so sad
三部機就想同異變三式(我應該無記錯吧?)打, 簡直是想提早Game Over~~~XD
Axel也嚴重走樣, 但幸好配上奪魂者及bgm, 簡直是帥~~~~
弓天使登場超華麗, 但..................沒有面罩時...................超似光龍, 簡直是.......唉~~
龍虎王&大贊加都會出場呀:shiny:

異變三式超型呀 :!

期望斬艦刀對決::handshake:
有無留意, SRX一開始被平衡世界的嚮介打殘??
有無留意, SRX一開始被平衡世界的嚮介打殘??
Quentin 發表於 3-10-2010 11:08 PM

咁平行世界ge隆聖,萊&彩係唔係死左:ice:

看了,哇,有 大贊加 & 穴馬,還有龍虎王,Twin-Bird,正啊!!

還有還有, ending 的眾女海灘嘻水,真的使人流鼻血:46:

不知道共有多少集?
未睇TIM~
聽日睇先得
奪魂者唔係大過古鐵好多咩
點解睇OP好似差唔多大咁GE
figma女角~~~
cybaster 發表於 3-10-2010 12:28 PM

睇黎您好有興趣~~~:x
開頭果個響介係另一邊平行世界既響介,專係負責為聯邦清除影鏡
呢個響介係被EINST同化左,所以戰鬥力遠遠超出 ...
SHOCKER 發表於 3-10-2010 12:40 PM

好彩~~~仲以為佢變左壞人tim~~~:D 佢駕駛個部叫什麼mkIII~~其實連樣都未睇清楚~~~:he: 好大張畫風~~~:x
終於看了第一話,

天空的戰士嚴重走樣...........(so sad
三部機就想同異變三式(我應該無記錯吧?)打, 簡 ...
cybaster 發表於 3-10-2010 02:29 PM

您提d名我唔識tim~~~~:no: 藍色個部同弓天使我玩機戰a見過~~~~:unhappy:
龍虎王&大贊加都會出場呀

異變三式超型呀  

期望斬艦刀對決:
突擊高達 發表於 3-10-2010 02:46 PM

超期待~~~:handshake:
咁平行世界ge隆聖,萊&彩係唔係死左
突擊高達 發表於 4-10-2010 12:21 AM

咁弱~~~:ice:
好彩~~~仲以為佢變左壞人tim~~~ 佢駕駛個部叫什麼mkIII~~其實連樣都未睇清楚~~~ 好大張畫風~~~
黑色三連敗 發表於 4-10-2010 08:34 AM

平行世界響介駕駛果部係夜間形古鐵(只係換成藍色塗裝)
之後巨大化應該係動畫原創

Gespenst mkIII
其實古鐵係用呢部機改造出唻
所以古鐵亦會被稱為Gespenst mkIII
平行世界響介駕駛果部係夜間形古鐵(只係換成藍色塗裝)
之後巨大化應該係動畫原創

Gespenst mkIII
其 ...
SHOCKER 發表於 4-10-2010 12:32 PM

多謝shocker兄解畫~~~因我不太熟og~~~~:64: 我仲以為係古鐵改做~~~原來剛剛相反~~如果og出書~~~我諗要買番本惡補下~~~:unhappy:

藍色古鐵~~~我feel到限定玩具即將來臨~~~:(