Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 難得佳品-HA JAZZ

原來尋日已到貨,四處都係正價貨品,不過不消一會就全部消失:L
好彩有朋友係豆豆做,佢放假都幫我打電話叫個令女售貨員幫我拎一隻出黎HOLD比我~
馬上就由MK過黃埔去買,點知仲計員工價打9折比我:P
架車睇落去好似細架過以前D HA咁

人仔就一樣唔得,唔駛講:L

面罩位開頭仲以為係拆出黎,點知原來係彈弓,一拉就彈出黎,一推就收番入去

人形真係難得咁型仔,點擺POSE都型

依舊人車系列,可以左坐右坐

總括黎講,一個字"正"字,唔買對唔住自己:victory:
MOVIE第一集死左,反而係HA系列比佢正正式式重生:$

題外話,呢隻HA會唔會跌價前就清哂?同時JAZZ又可唔可以用以往HA既經驗黎推斷會否跌價?
難得角色多人愛,車形,人形同樣了得...所以又好難用以往HA既作品黎推斷市場大路...
而且我相信價格下調都唔會降好多,始終一箱兩隻,另一隻係死貨BEE嗎...
不過無人估到到底遲下會唔會好似D CLASS 斯生咁都後期有多貨
又可能係跌價前D貨大清...無人估到

都係個句,難得既一隻精品,與其為降個幾十蚊而博既話...
早買早享受.又唔駛提心#膽...呢隻HA JAZZ,絕對值正價呢個價位:o
support:)
頭像被屏蔽
我朋友正努力找尋中.........
呢野我星期日搵左好耐都冇...搞到我只好入左同佢車型差唔多既sideswipe...:63:...