Toysdaily 玩具日報

查看: 3682|回復: 11

[改造交流] 我的顯醜劣作 Part-2 ZMDC Falcon Girl - 飛女

早前喺個 friend 度攞咗套 "九港大戰-飛女" 套甲,
當完成 taki 改造後, 就立即動工試加貼紙...

後來見到 mgbb 大大的舊作,
又啟發到d新諗法, 所以到依家仲係修整當中....:64:
Nice:71:
早晨呀borisasf大大,我都將呢隻拆散了,現在重起緊手稿,還有果件黑衣已溶了:26:
:handshake:
回復 3# ultramanwai

初初個 friend 俾我嗰陣都有件 "溶" 緊嘅黑衫,
攪到件甲要用洗潔精擦咗好耐至乾凈...
mgbb 大大喺06年已經改造過,
有興趣可以去佢嗰度參考吓!!!:71:
borisasf大大,請問去那裏看mgbb大大的作品呢? :)

Nice work!

My old work is here:
http://www.onesixthwarriors.com/ ... sh-bonus-added.html

Looking back, I think mine was not looking great!
想問下大大    個女仔頭在邊道可買到??          thks
Thanks mgbb & borisasf brother !
幾好wo,我鍾意:love:
OT:  No brothers collect "九港大戰" here? :56:
想問下大大    個女仔頭在邊道可買到??          thks
玩具狂四郎 發表於 9-7-2010 02:41 AM

X2  個頭好靚
買定係自己化妝架