Toysdaily 玩具日報

樓主: kenny121874

[吹水專區] 玩具日報速度太慢了 唯有放棄了 唉

望咩呀!
大舊金 發表於 23-7-2010 15:12

:67:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我覺得用hkbn特別慢
基本上來TD只係得朝早
我夜晚係上唔到TD
連個首版都LOAD唔到出泥
都LOAD到既
不過係唔知REFRESH左N咁多次LO
晚上真係ok慢...:63:
慢只是一時時...但TD真係一個好區
晚上真係慢到冇朋友
:31::$
呢幾晚發D POST...
但係真係漫到Orz
朝早又無問題wo...
唔順咪唔好上囉XD
而家出POST既質素一直跌, duplicate既越來越多, 到最後人流越來越少, 月尾廣告費少左, 自然就會有人做野嫁啦, 唔使擔心...

我就一早改左用outlook睇TD, 訂RSS, 見到新玩具資訊果類先詳細睇下...
又話維護工程做完會好d? 我由11點開始上 上到宜家深夜3點半喇 先叫做好d......搞甚麼!各位有無其他睇玩具嘅地方好介紹 就算幾支持都會放棄 好多時間咩?!!!
對不起要你們忍耐這麼久..
這個星期我們搬了server,再重新裝過os,而新server當然然頂不住TD的流量,我們測試過流量後決定加一條獨立寬頻,盼望兩天內可解決問題。再一次向大家致歉!!
TD, please get well soon.
Thank you for your hard work over the years. :64:

I hope the new independent broadband will really speed up the traffic.
對不起要你們忍耐這麼久..
這個星期我們搬了server,再重新裝過os,而新server當然然頂不住TD的流量,我們 ...
玩具日報編輯部 發表於 17-8-2010 10:33 AM

先多謝大大你地作出既努力! :64:
不過希望真係解決到問題
我想支持…但請問幾多個月啦?
仲有…各位大大既舊post…好多相都睇唔返…
精華區=無精華…

我真係唔知點支持…
有時連回個post都唔得…

不過真心講句。
你地攪得返「流暢」,小弟都想可以引返走左既大大們回歸…
但…你都要俾人順順利利上到黎先得架?
唉,我都係尋晚,好辛苦先出到個post問野,搞左成15分鐘至半個鐘
希望快d搞好佢
其實點解唔用Discuz! 6.0.0...?
好似hk discuss 、 uwants都係用6.0.0,佢地開到咁大都仲好順...:67: