Toysdaily 玩具日報

樓主: kenny121874

[吹水專區] 玩具日報速度太慢了 唯有放棄了 唉

td真係好似比以前靜左好多好多...宜家全部都係shf既世界...老c又唔出舊合金post..再咁落去唔多掂
我好難得幾日前11點幾想出post, 打好晒字整好晒相, 點知一襟"發帖", 個page load左好耐, 去左 "the page cannot be displayed", 跟住好唔高興, 但又浪費左咁多時間去打, 所以再試多次, 點知又係load唔到...d內容全部無晒...真係好鬼死谷氣....但又心有不甘, 死都要試多次, 最後先成功, 仲要搞到12點幾.......
大部份人幾乎貼埋同一樣貨品,睇到:42:
仲要加上d無聊人仕係d某d post不斷呃post , 1日留言過百以上 想個ser快d都難.
td真係好似比以前靜左好多好多...宜家全部都係shf既世界...老c又唔出舊合金post..再咁落去唔多掂
老文 發表於 13-7-2010 03:12 PM

而家真係好多post都係shf;  沒法, shf差不多出親都大熱, 多人追捧;
加上其他系列 eg, 山口, 神姬, figma (以前新品一出都好多post), 又無乜佳品傑作;
所以, shf不停有新品舊作的post出現
以前為玩具梗係支持啦~~~
依家~~~~~??!!
哈哈哈,響玩具網竟然有.........
「孕婦圓領純棉T 2件980元」~~~!!!
:67:我就一時時!大部份時間都好正常!但一upload D相上黎就慢過阿婆跑步
其實我覺得舊個班TD 友做晒CD ROM..( 我都叫老個班,現在呢個係新a/c )
年紀大個班可能工作busy, 又要伴老婆又要同仔女溫習...邊有空間出玩具post.. ( 資心個班出D玩具post 真係好正同好得..

又可能現在TD友...年輕化...玩的都是shf, 山口..個D..
其實我覺得舊個班TD 友做晒CD ROM..( 我都叫老個班,現在呢個係新a/c )
年紀大個班可能工作busy, 又要伴老婆 ...
滴滴仔 發表於 23-7-2010 15:03

望咩呀!

望咩呀!
大舊金 發表於 23-7-2010 03:12 PM

呢張圖…我成日覺得佢係講:「你x味!」
一到夜晚就好慢:69:
yes admin must fix it, very slow
Slow!
頂!睇返以前出過既post…死哂圖…現在出post係點貼圖架?請問?
最近晚上上TD真的很困難...想回覆一個post竟然得花掉一個無記晚間新聞啊...:56: