Toysdaily 玩具日報

查看: 19254|回復: 61

[吹水專區] 玩具日報速度太慢了 唯有放棄了 唉

又係呢一年老生常談問題 但真係太慢太慢了 睇到無心機 另外都發覺呢三個月小左好多玩具post 小左朋友上載玩具分享 我fd話upload上TD慢到想死 都費事UP 版主真係要諗諗計!
:78:拜拜~~!!!
頭像被屏蔽
覺好慢:59:
煩忙時間…真係上都上唔到。點止慢…
無左好多係度識既網友先大鑊…
現在見到有版友出post,真係撐得既都撐。

但有時上撐都撐唔到…因為根本load唔到…
我已經唔知講咩…
煩忙時間…真係上都上唔到。點止慢…
無左好多係度識既網友先大鑊…
現在見到有版友出post,真係撐得既都 ...
原罪 發表於 5-7-2010 02:37 AM

x2:cool:
慢到差啲唔記得自己睇過乜Post過乜朝早深夜啲人未上網就當然快但到繁忙時間就慢到誇張啲講禁完個發表回復掣之後睇完一集動畫返嚟個畫面都仲係Loading中最正就係個Post係無Load到上去消失咗要從新打過一個Post要成粒鐘先覆到你坐响個mon前真係等到火大...

小櫻上
以前夜晚10pm-12am可以慢慢睇同追post...

而家果個鐘數   搵定其他野搞算喇
晚上多數唔上來td, 因為99% load 唔到
只係日頭會ok 上到黎!
我基本上只會在辦公時間上TD...
在家就基本上要等到凌晨才叫順暢一點...
依家只有日頭先上到....
放工返到屋企上開都開唔到....
好彩既咪入到主頁咁大把囉....
TD 係一個好好的玩具網站, 可惜真係好難上, 上到時又經常過唔到下一版面....灰
其實仲係度既會員…
都對呢度有感情…
但發生左問題幾耐呢?
半年?
點解都處理唔到?
頭像被屏蔽
而家一load晤到, 就放棄擇日再睇, 費事搞到自己火滾; 其實比以前, 已經上少左.....:42: