Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 魔神英雄傳~龍神丸

此line已斷:60:
好難講, Bandai可能會整左唔想浪費, 放在魂web賣
redfish 發表於 12-7-2010 05:34 PM

估唔到robot 魂咁快玩完....

哈哈... 哈哈... 哈哈... 夠哂勁典

rp
承蒙各位厚愛,估唔到呢個post都入到精華,多謝哂!!:64:
:71:
頭像被屏蔽
吓!出左一隻就斷尾?係咩原因呢?魔神應該很受歡迎架:80:
出街見到好多貨, 但個價都係唔跌
我諗一開始笨大個銷售策略就錯咗......
出街見到好多貨, 但個價都係唔跌
我諗一開始笨大個銷售策略就錯咗......
八口八口 發表於 14-7-2010 02:52

或者係唔應該係ROBOT魂呢條line出...當大部份ROBOT魂既機併埋一齊既時間,就會覺得龍神丸係格格不入..大部份都係高大威猛,突然來隻矮腳虎....:67:
或者係唔應該係ROBOT魂呢條line出...當大部份ROBOT魂既機併埋一齊既時間,就會覺得龍神丸係格格不入..大 ...
verywai 發表於 14-7-2010 04:33 PM

我又覺得無咩所謂啦... 根本唔同世界實唔同啦... :o
唉... 真係好希望佢出埋師父同邪虎... 呢隻同魔動王都係一樣O甘PK... 我覺得兩者都出得幾好, 不過出一隻就收皮... 唔通真係O甘唔受歡迎?!!! :no:
樓主拍得好正,但個人來睇比例真係......
我又覺得無咩所謂啦... 根本唔同世界實唔同啦...
唉... 真係好希望佢出埋師父同邪虎... 呢隻同魔動 ...
riisdi 發表於 14-7-2010 20:20

地隠俠一早就知會斷尾,但龍神丸當初都以為會出師父機...十分期望架
而家兩隻都變得孤伶伶...:42:
地隠俠一早就知會斷尾,但龍神丸當初都以為會出師父機...十分期望架
而家兩隻都變得孤伶伶...:42 ...
verywai 發表於 15-7-2010 12:30 AM

係? 地隱俠點解斷? 我覺得佢直情出得好WOR :76:
係? 地隱俠點解斷? 我覺得佢直情出得好WOR
riisdi 發表於 15-7-2010 07:58

點解斷,我諗只有壽屋先知
可能係要開發另外兩隻既成本大啦...而佢地又可能覺得地隱俠已經好代表魔動王,其餘兩隻都只係配角..:67:
你整得好正呀....good~