Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 魔神英雄傳~龍神丸

Support, 好有heart 既post 同圖

雖然未係最好, 但係我覺得都唔係D人講得咁差

有隻可動既龍神號玩我已經好滿足, 錯就錯在出係 ROBOT 魂呢條時好時壞既 line 度.
:$ 有feel
有時真係好想睇多少:):)
如果迟D插水,真系会入番只。r魂定价稍显偏高。
不过能够将龙神号实体化,已经远了很多魔神趸的心愿。期望同系列会有地隐侠啦,市面真系好少魔动王玩具。(前几年寿屋出的地隐侠又太贵。)
好想繼續出~~~睇下遲d會唔會係其他line出番~~~:unhappy:
已經宣佈左條line已斷了
yugi 發表於 5-7-2010 10:46 AM

成條robot魂斷左?:Q
如果出到魔動王既比例就好啦
初初都想買呢隻, 不過最後放棄左! (主因係太貴同我冇錢買!)

真係因為比例差冇人買?
定係BANDAI同店家都高估左魔神既買氣,落重鎚勁多貨,相反原來要買既人唔係咁多?
我唔係專家唔知道,不過我係原價第1日買既.
雖然玩具比例未如理想,但作為fans點都要支持下買番隻還一個心願~~
師兄呢句說話,真係令我有點R頭...為何你要質疑我搵唔搵到 "比例怪雞" 的地方?就算真係搵唔到 "比例怪雞 ...
verywai 發表於 5-7-2010 01:32 AM

你的說話都有道理,可能是我有動畫,看慣了動畫裡的造型,而之前的扭蛋我又覺得幾滿意,或者在比較之下,才會這樣吧。
總之唔繼續出真係可惜... 至少出埋師父同虎啦... 唉... :42:
真係因為比例差冇人買?
定係BANDAI同咨家都高估左魔神既買氣,落重鎚勁多貨,相反原來要買既人唔係咁多?
我 ...
Toro 發表於 5-7-2010 02:23 PM

因為連我呢d細過有睇動晝,都唔買,好難大熱...
對腳長左, 隻手細左, 個頭盔細左....
頭像被屏蔽
對腳長左, 隻手細左, 個頭盔細左....
hatomsa 發表於 6-7-2010 05:44 AM

點止呀..對眼突左,個嘴咩左,耳仔兜風左,隻角尖左,個胸窄左,條腰幼左,肩膀高左,手瓜粗左,拳頭大左,大腿瘦左,腳趾短左,把劍掘左,顏色淡左
yugi 發表於 5-7-2010 10:46

吓...消息公佈了嗎?:30: