Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ZIN

[玩具攝影] [學園機士]蒼雲學園機士 召喚機体 BLUE KNIGHT SWORD + G - PHOENIX

好正... 不過如果一盒1-2 魚左右就玩得起O既... :70:
本身實物一般....
不過經ZIN大大影既相....
就變成毒過鶴頂紅既毒藥...
好正... 不過如果一盒1-2 魚左右就玩得起O既...
riisdi 發表於 1-7-2010 06:28 PM

如果你親自去日本買,真係一盒1-2 魚左右wor XDD
如果你親自去日本買,真係一盒1-2 魚左右wor XDD
神王 發表於 2-7-2010 09:42 PM

:44:

上個月去老秋..都係得一間有得賣..
當時好開心..因before 有TD 大大post 左相..覺得好正:$

佢有一SET 賣( 主體+4至5合parts + blue color 個隻鳥)..大約圍番HK 6~7百到...
我個時考慮左半個鍾買唔買..因為佢有一個位放晒D parts 比你任玩任砌..
最後我冇買到..:78:
原因..
可能TD D 大大影相影得靚..所以大家覺得佢好正 ..
好老實...D膠料唔太靚...(唔值呢個價) 如果HK用炒價買..小弟更唔會買
其實我覺得盒玩個隻6合1 (XX獸神)..同佢差唔多..D膠料盒玩重好D..唯一係佢個造型型D咁,同HK好小地方有得賣 ..

如果冇買D大大唔洗失望...因為CP值唔高..我覺得係低
PS 以上是小弟愚見..希望沒有得罪:64: