Toysdaily 玩具日報

查看: 9623|回復: 34

[玩具攝影] [學園機士]蒼雲學園機士 召喚機体 BLUE KNIGHT SWORD + G - PHOENIX

這玩具像食玩一般, 部件像模型般自己砌, 很易砌的, 藍色的主體叫BLUE KNIGHT SWORD, 紅色的件來自另一盒叫G-PHOENIX, 兩盒合體成形, 如SHF般大, 關節算OK, 把大劍比主體大, 是這把巨劍+背後既翼吸引了我入手, 亦都有玩家曾介紹過, 但有關漫畫我沒看過, 只係純機設令我好奇入手, 玩後感不錯. 如果出合金就正. 多謝觀看~:64:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雖然唔識係咩動畫~~~但支持 ZIN 兄的玩具熱誠~~~:)
大大, 依套玩具好多大大想買咖....請問係邊度手入?
雖然唔識係咩動畫~~~但支持 ZIN 兄的玩具熱誠~~~
Somebody_Ex 發表於 30-6-2010 02:28 AM

:35:又係SOME大最快手十卜我, :64:
回復 3# mansiu123

覆左你:65:
:)十卜, 好似幾colurful咁,但唔係好知哩隻係咩來的:(
I will wait for 2nd season. :)  Thx pics!  :)
其实在哪买的?
請問係邊度入手?:77:
呢set野太貴了, 淨係樓主影的2盒野要一隻大牛加幾草, 望落去好唔值lor...
不過真係要讚下樓主, 影得超靚, 同實物差好遠....
ZIN大D相好型喎~~:71:
咩動畫來呀:73:
支持 ZIN 兄:handshake:
支持支持 ZIN ZIN:36:
請問各大大在、那裏入手??
回復  mansiu123

覆左你
ZIN 發表於 30-6-2010 02:39 AM

ZIN大大
果然好介紹.....麻煩pm價錢同地點:64: