Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [學園機士]蒼雲學園機士 召喚機体 BLUE KNIGHT SWORD + G - PHOENIX

小弟也想知、可否也pm我o馬?
好靚呀~~~~~
D相整得好靚呀!!:35:
so cool!! man:Q
隻野咁型既:handshake:
呢set野太貴了, 淨係樓主影的2盒野要一隻大牛加幾草, 望落去好唔值lor...
不過真係要讚下樓主, 影得超靚,  ...
kyostanley 發表於 30-6-2010 09:36 AM

下........我2盒岩岩要隻牛仔only
如果要1人+5甲就金了

我喺[香頑]果邊入手, 其他地方有無就唔知, 但我經常逛港九玩具店都唔多覺有e隻玩具賣, 所以一見到便好奇入手, 實物是幾膠下的, 沒有相中那麼貴氣, 但外型當然如實, 真係幾有機戰feel, 希望幫到大家, 價方面上述有已大大透露, 就係咁上下.
I will wait for 2nd season.   Thx pics!
Douglas.M.Saint 發表於 30-6-2010 08:02 AM

係唔係黑色e兩隻:D, 實色主體果隻好帥氣:shiny:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雖然唔知佢係咩黎
不過都影得好靚
係唔係黑色e兩隻, 實色主體果隻好帥氣
ZIN 發表於 30-6-2010 08:56 PM

Yes!  I have played with the sample of it in Naught Guy from 二少.  I think I cannot escape from it................ :(
坦白講, 呢套o野我係今年4月時係秋葉原見到時, 因為有得試玩所以擺過上手, 感覺比較似無限合體個系列咁, 可能因為比較膠質同埋佢成堆零件放晒係度啦
我記得日本訂價係唔貴咖WO...搞咩要成5-6魚呀?

ANYWAY..依SET野上年睇HJ 已經覺得好靚, 可惜香港真係冇人識,

樓主介紹好詳細!
回復 28# mansiu123

樓主果2盒都4200yen,冇行貨既計你12-13算
返黎差唔多啦
要隻牛太貴了~