Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Kamen Rider 000 new photo

OOO據說讀作"OZ"幸好不是"ORZ"但音近...
外型我覺得係"帥"唔係衰喎!係條斜腰帶邪D囉...
左要"錢筒"太大, 右邊個環唔知係乜(555個拳套?)
把劍好CYBER!估計係要入錢先出到大絕!
架鐵馬好型!!!變汽水機好冏!!!!
呢套估計係我會追睇既RIDER(如果翻譯組唔成日脫期既話...)

(from五字頭)據日本網路無責任預告,號稱假面騎士史上最多形態的「歐茲」至少會有五款基本色,
除了已知的「鳥類」「貓科」「昆蟲」之外,未確定情報預告「歐茲」的變化設定為:
鳥類系(紅色):鷹(頭)、鴉(身)、鷲(腿)
貓科系(黃色):獅(頭)、虎(身)、獵豹(腿)
昆蟲系(綠色):鍬型蟲(頭)、螳螂(身)、蝗蟲(腿)
陸上大型(銀):犀牛(頭)、猩猩(身)、象(腿)
水棲動物(青):?(頭)、章魚(身)、?(腿)

其實RIDER越來越"玩具向", 今次OZ可以話係"高峰"之作! "
"基本形態"已經係5X5X5=125款!!!○_O
估計BANDAI最少出5隻,頭手腳互換都賺到笑!!!
SHF系列出晒125隻既話BANDAI老總發夢都會笑醒!
仲未計中期型態(呢度我估"只係"五只各"純類別"變身會有追加(背脊有個環形洞...)),仲有最終型態...
咁搞法好大機會係5X5X5+5+1=131!!!
咩叫商機?呢D就係商機!呢D就係好設計!...(下刪十萬字)完全拜服幕後設計組!!!!
gundam 有00, RIDER都玩 000, 係咪要三個人先變到身
期待佢嘅強化形態:34:
:he:
呢隻000……
中嘅大大真係有排買……
takeshi 發表於 1-7-2010 04:32 PM

猩猩form好形.......
左要"錢筒"太大,  ...
ajc188 發表於 3-7-2010 10:25 AM

邊到有汽水機?

OOO讀做「屙-Z」,似乎仲不雅:(

傻啦, 出齊百幾款搵鬼買咩, 你估真係咁多熱血/死忠

一定會有d限制比OOO的
就好似W咁, 雖然有6隻色, 但有分左同右, 唔可以互換 (唔計FFR 都是一樣的色)
結果都係得9個form, 甚至後尾多埋FANG memory , 但只可以同joker用
都係多多一個form, 唔會一次多三個
合理的, 一隻rider 超過二十個form 仲咁多人買齊咩, 的確會揀最喜歡o個d
係都留番d錢買第二個rider啦~
傻啦, 出齊百幾款搵鬼買咩, 你估真係咁多熱血/死忠

一定會有d限制比OOO的
就好似W咁, 雖然有6隻色, 但 ...
leah周 發表於 4-7-2010 01:06 PM

而家都未出街, 睇下上面已經有十個FORMs
我睇佢真係唔會理咁多, 有幾多出幾多, 出左大把人會買,
其實之前古加, 龍騎, 響鬼 O既改色改少少PARTS 出十幾二十款策略已經係咁上下瘋狂
其實造型係抄tron....
heewing 發表於 4-7-2010 01:59 AM

:66:
呢個form最型 ......
heewing 發表於 3-7-2010 03:13 PM

綠色鋼鬥:30:
...我覺得似戰隊多d囉........不過可能睇睇下又慣左咖啦.......唉.....
佢依家想點吖.......咩事吖依家.....
唔知係咪入coins落部汽水機就會變架電單車呢?