Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Kamen Rider 000 new photo

...心口有個PAN鑊...
=-=
x2
big9kan 發表於 30-6-2010 02:06

x3
玩完雙色合體, 今天上中下三色! 玩具無限出! 死未!?
兒童向都好正常,Rider係小學生睇架麻
SIC人人追買既Kiva,又吸血鬼又狼人,係就係幾型.
但原來家長都唔多喜歡呢隻吸血鬼rider,兩年代混合既劇情,小朋友睇唔明
Kiva將古加以來一直至電王都賣得唔錯既文具、小兒服裝系列打沉左,
東映白白唔見左以億yen計既收入,條數去到而家W都升唔返,
可想而知,造型要小朋友D,先至會吸引到基層觀眾同買家.
我地呢D老屎忽,都係企埋一邊睇戲,希望之後D SHF改得型D,
岩就玩唔岩笑下算了.HOHOHO
虎 + 鷹 + 下身係咩???

好嘔心, 好似擺個鑊喺心口咁
八口八口 發表於 29-6-2010 09:51 PM

呢個型態叫TaToBa form
Ta=Taka(即係加藤鷹個鷹字),To=Toro老虎,Ba=BaTa蝗虫
佢條腰帶可以入金幣,
睇佢d官圖,應該分為入2粒(2合1),入3粒(3合1)兩種玩法
更可以轉次序,好似三一萬能俠變能力.

按字面應該就有2層次,其12種組合....

2合1版本
TaTo,TaBa
ToTa,ToBa
BaTa,BaTo

3合1版本
TaToBa,TaBaTo
ToTaBa,ToBaTa
BaTaTo,BaToTa

但我認為最終應該只會出6種玩具
因為心口同腳調轉色,應該唔足以出多1件玩具掛...
而家最想知係腰上個粒圓型物件係乜

W轉色係轉個BASE底色,呢隻只需要轉D螢光線,換埋個頭,以後雙手上既配件,BANDAI做貨既成本又再壓低D LU...
呢個型態叫TaToBa form
Ta=Taka(即係加藤鷹個鷹字),To=Toro老虎,Ba=BaTa蝗虫
佢條腰帶可以入金幣 ...
Toro 發表於 30-6-2010 04:33 AM

官圖仲顯示左多外三個金幣,分別為大象,鍬型蟲同章魚
:(
鷹頭獅 發表於 30-6-2010 05:36 AM

個D會唔會系D怪人用既金幣....事關睇左甘多年來打好少來打同章魚有關係
红黄绿X上中下估计将会有大啦啦27种不同形态:67:
個樣都OK肉酸,不過有d似伏魔三劍俠續集主角個樣,W個樣就似G高達入面德國代表
紅黃綠國旗

加納的 幪面超人???
好似冇盔甲甘...
唔算好花俏,切实表现到属性主题。ok啦,睇下睇下就惯啦。
鷹頭獅 發表於 30-6-2010 05:36 AM

設定話今次000同怪人係會爭奪D金幣
話怪人身體係少左個部分,所以想用金幣去填補.
我估呢D就係怪物被收服後變出黎既金幣