Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Kamen Rider 000 new photo

大家可以數下今次有幾多個form
kuris_021 發表於 1-7-2010 05:06 PM

睇少左bandai,原來3個洞洞可以係同色

綠    綠   綠
紅    紅紅   黃黃
黃黃    黃   
紅紅紅    黃黃紅   綠綠
紅紅    黃黃黃   綠綠
紅紅綠    黃黃綠   綠綠綠
    紅   
黃    黃黃   紅紅
綠綠    綠綠   綠
大家可以數下今次有幾多個form
kuris_021 發表於 1-7-2010 05:06 PM

係咁而都show到9個form俾你睇,
遲少少加多幾個coins又會多幾個form, 仲有d同伴又玩coins,
再加d加強形態, 最後形態, 終極形態....加加埋埋分分鐘有廿幾三十個form.......
takeshi 發表於 1-7-2010 04:32 PM

睇睇吓D圖,真係覺得有D型

紅黃綠    黃紅綠   綠黃紅
紅黃紅    黃紅紅   綠黃黃
紅黃 ...
Toro 發表於 1-7-2010 06:01 PM

我想睇返佢純色
而家d色唔係好夾:o
又一個似戰隊FEEL嘅拉打
係咁而都show到9個form俾你睇,
遲少少加多幾個coins又會多幾個form, 仲有d同伴又玩coins,
再加d加強 ...
大次子 發表於 1-7-2010 06:26 PM

呢度係10隻...

連埋真人個個...

好有鋼鬥王 feel...:p

紅黃 ...

27個型態?!:Q
光是儲兩手揮揮軟膠人都儲到嘔白泡!

照咁睇,colour 可以 mix and match 既話都幾好,唔使買曬所有combination
So far 每個 part 應該有 3 個form
頭:鷹,獅,甲蟲
身:猿,虎,螳螂
腳:?,豹,草蜢

咁齋買淨色form例如“獅虎豹form”,“甲蟲螳螂草蜢form”我就夠了

而且我覺得論外型絕對好過DCD,每個form有不同設計亦比W改色有heart DD
戰隊化是大趨勢,始終小朋友鍾意嘛
但我同意DMS大大,呢隻野有潛力SIC化好型。就唔知會出mei form姐⋯
27個型態?!
光是儲兩手揮揮軟膠人都儲到嘔白泡!
手榴蛋包飯 發表於 2-7-2010 11:28 AM

其實27個look我係冇根據,自己估既je
場中只得10個look,但你知啦,W最初都以為得6個look,我只係將個可能性寫晒出黎.
000仲可以加其他新金幣,佢想點玩就點玩呀.

唯一good news係儲rider頭像既朋友,佢出幾多look都好,3隻就儲晒,唔儲10幾隻色咁儲了.

紅黃黃    黃紅黃   綠黃綠
紅紅紅    黃黃紅   綠綠紅
紅紅黃    黃黃黃   綠綠黃
紅紅綠    黃黃綠   綠綠綠
紅綠紅    黃綠紅   綠紅黃
紅綠黃    黃綠黃   綠紅紅
紅綠綠    黃綠綠   綠紅綠

唔係化!?...暈左....:30:

takeshi 發表於 1-7-2010 04:32 PM

最尾個張.....:DD
Rider Traffic Light....
一年比一年難接受...
難得我接受左W
佢竟然再接再厲..:(

:53:頂.........
係咪試緊底線....
電單車現身!仲有個怪手男

http://www.youtube.com/watch?v=A ... ;videos=t__YtdR1CYc