Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 龍騎 (p.3有好野!唔睇你走寶!二手龍騎)

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
典解我e隻龍騎個包裝咁似盒旦既.....................................半價既價錢係咁上下架啦........ ...
大舊金 發表於 13-7-2010 09:28 PM

Hi, can you PM me where to buy?  many thanks
Hi, can you PM me where to buy?  many thanks
yao_ming 發表於 15-7-2010 15:06

:67:你睇番前幾頁就知係邊樹買!但你應該唔駛去了!就算有琴日都比人掃晒!賣一隻小一隻!個價越推越高就唔多值了
回復 114# 大舊金

Is it 雞 日王?  Can you tell which floor?  in PM ok
頭像被屏蔽
咦~ 我一陣間過開去噃~ 使唔使幫你留意下會唔會返左批新既399連盒版~~
shiine 發表於 15-7-2010 15:35

咁口臭!鬼唔望你見到大量全新399有盒唔係龍騎而係蛇叔!我驚你到時頂唔緊當場噴血晚晚發惡夢嚇醒!到時你唔駛sms我!我驚我笑那死:66:
頭像被屏蔽
咪就係.........399 8吋都買唔到啦

鬼唔望係見到蛇叔大特賣
BruceLee 發表於 15-7-2010 15:51

:62:但我同佢曾經係超人用399買左隻全新夢戰士
頭像被屏蔽
其實如果真係有399蛇叔我又唔驅呀~ 到時我又可以再入多十隻八隻返黎~改埋蛇叔o係 peace walker 入面果幾 ...
shiine 發表於 15-7-2010 15:58

:p係鑼!入多幾隻溝淡d你高追番黎果幾隻貴價貨囉!
咪就係.........399 8吋都買唔到啦

鬼唔望係見到蛇叔大特賣
BruceLee 發表於 15-7-2010 03:51 PM

做咩呀....你咁怕肥金怒你咩....見到你時時幫佢講好野wor ~~

你兩個有"路" :74:
做咩呀....你咁怕肥金怒你咩....見到你時時幫佢講好野wor ~~

你兩個有"路"
滴滴仔 發表於 15-7-2010 16:13

:ar:你估個個都好似你咁衰成有恰x我咩!

:45:等叔叔我請你食粒鼻屎:57:
頭像被屏蔽