Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 龍騎 (p.3有好野!唔睇你走寶!二手龍騎)

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
典解我e隻龍騎個包裝咁似盒旦既.....................................半價既價錢係咁上下架啦........ ...
大舊金 發表於 13-7-2010 09:28 PM

大大~ :help: can U pm me where to buy? :64:
:)買佢就係想display依個decade龍騎形態~~~白化頭已經修復了8乘!過兩日再只細d執執佢
頭像被屏蔽
頭先去了雞旺一轉,二樓叮叮已叫價到九魚!
^_^ 發表於 15-7-2010 10:08 PM

龍騎 (p.3有好野!唔睇你走寶!二手龍騎)

Hi C Hing

請問在 三樓 那一間 有得賣 $650, 我只找到 二樓 $800

唔該晒
龍騎 (p.3有好野!唔睇你走寶!二手龍騎)

Hi C Hing

請問在 三樓 那一間 有得賣 $650, 我只找到 ...
yao_ming 發表於 19-7-2010 23:51

:67:e加已經比人推高曬個價了!過左成個星期都唔怕講!我買時58x眼見全場最平了

ps~我今晚又會出動!希望又執到筍野同大家分享
e加已經比人推高曬個價了!過左成個星期都唔怕講!我買時58x眼見全場最平了

ps~我今晚又會出動 ...
大舊金 發表於 20-7-2010 02:11 PM

今晚我會去"報" X 你 ....:he:..................小心:^

回復 146# 大舊金

我尋晚去過,喺三樓都揾唔到邊間有得賣,唔知係唔係休息。  麻煩你可唔可以話俾我你喺邊間舖買?  唔該晒。

有咩好野,記得單聲。
我搵唔到龍騎,反而入咗隻"二手”鬥矢士