Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 龍騎 (p.3有好野!唔睇你走寶!二手龍騎)

我一向只支持正貨....同本地下載

所以我會支持去買....XDD
BruceLee 發表於 14-7-2010 12:01 PM

我估今次呢個情況吾同...應該吾可以叫係老番..係乜我吾敢講到甘明....:cool:
典解我e隻龍騎個包裝咁似盒旦既.....................................半價既價錢係咁上下架啦........ ...
大舊金 發表於 13-7-2010 09:28 PM

:ar:..吧閉la ..
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
:67:皆旺......................................我係皆旺買的.......................邊間我唔講了.......................不過皆旺有幾大丫............................加上唔只得一間有得賣.............................所以各位要自已去尋寶

:blame:上呀兄弟們!睇下今晚邊幾個可以撈到最後幾隻粗野:p
頭像被屏蔽
呢單野真係又一小雲事件......
shiine 發表於 14-7-2010 13:10

:67:我理得佢咩事件!仲之我係真金白銀係舖頭比錢買!貨源係咪米奇貨同點解流左出黎就應該係由medicom同萬信自已去處理同捉內鬼
次貨囉!一句講哂
BruceLee 發表於 14-7-2010 12:37

:67:冰糕
未買既入到平貨~ 我會讚佢叻仔~
已買既仲入多隻次貨~ 呢 d 正一傻仔~~~~~
shiine 發表於 14-7-2010 12:49

:66::66: 超!你隻正價龍騎qc咪一樣唔得
頭像被屏蔽
慘得過我有黃生幫我保用~ 仲即刻有得換添~~ 呢 d 咪正貨同次貨既分別囉~~~
shiine 發表於 14-7-2010 13:49

:36:傻豬黎架!你都知我果隻係超人到訂!我夠可以拎去超人到換!你唔係唔知我都有保用呀!我衰格d拎住張單張次貨入番落盒!一口咬定佢d貨有問題!你估佢吹得我脹咩!如果代理唔換我去消費者委員會投訢萬信

:67: 不過咁狗既野我做唔出

:36: 仲有.................白化頭我已經修復好!
咁乜咁既死人樣!見到金金買平貨,你個心係咪好唔舒服呀
BruceLee 發表於 14-7-2010 12:37

:ar:佢條有錢仔擺到明係啄住我唔放啦!我琴日好心買到平野第一個就係通知佢睇下佢買唔買!點知佢就不停串我!佢條友自已重複買蛇就大把理由!我見平買多隻就白痴!

:42: 窮人真係成日都要比人蝦
頭像被屏蔽