Toysdaily 玩具日報

[改造交流] [整容前後] ALTER 1/8 中野梓

整容前。小妹妹妳邊位… :what:

整容後。神韻返哂嚟~ :handshake:  

整容前正面:

整容後正面:

註:其實上邊的圖只係將設定畫對眼用photoshop移植去完成品官圖:shy:

因為ALTER隻梓喵PVC figure質素好高,但可惜面相完全同原著判若兩人…:42:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
十卜~ :)
ALTER d figure我都真係買唔落手 - -
有d個樣真係好怪...
未整前吸引我多d////////
未整前吸引我多d////////
紫月葵 發表於 19-6-2010 01:08 AM

我都係咁話,樓主唔好介意,個人意見...
我都係咁話,樓主唔好介意,個人意見...
neo.L 發表於 19-6-2010 01:21 AM

呢隻今日已到貨,見過實物,好靚~:handshake:

整容前面相其實都好好,但個人覺得真係完全唔似中野梓,好似一個不知名角色cosplay緊梓喵咁…

不過亦因為咁呢隻可以PASS,又慳回金錢及空間了~ :34:
第1組整容後靚d
但轉一轉覺度後,第2組就整容前順眼d@@
ALTER梓生產數量似乎都唔少:

銷售情況唔似得同社的澪與唯咁被瞬殺:

來日方長,將來總會有更神似更高質的中野梓 PVC figure 出現(大概),呢隻都係放棄好了… :78:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
不過 ALTER 隻 ARX-7 真係造得好好~
:80:
alter出品,必屬佳品...<---有例外喇~~
普遍黎講呢隻都高質既,但係面相唔似就無得傾:38:
所以話,現時出過既梓喵figure,最似樣既,都算係wave個隻喇:71: