Toysdaily 玩具日報

查看: 7434|回復: 17

[玩具攝影] D.M.S. 黃金狂霸一入之- 玩具亂拍

今日在旺角買玩具遇到一些網友...... "德哥! 你係咪戒咗玩具呀? 你好耐冇出 post 喎......" 接著他們看到我腳邊那兩大袋玩具, 不其然"嘩"了一聲叫了出來 (當時我正站着覆公司 e-mail)......

為証明我還未退出玩具界, 拍些照片娛人娛己吧!

想要好 QC??? 豐衣足食靠自己吧!

整容前

整容後

整容前

整容後

整容前

整容後

Do u like Bathing Ape? Do u like Optimus Prime?

Spiderman Black Custome VS Sandman Snapshot
Can't place at home and will move to office after taking photos with it.

已成絕唱的超高質系列 - 軟膠魂限定 X 2

這兩隻不是今日一入.  一張是我頗滿意的作品......

呼風, 喚雨, 落雷, 降霜!

W 摻雜體 - Weather Dopant

一個是我很喜歡的收藏品, 但買了七年(?)也沒有為他拍照的東西......

Next Sharing... 唔知......

細心一眼 係咪隻眼有黑點
細心一眼 係咪隻眼有黑點
cmf12 發表於 1-5-2012 10:02 PM

Not only bad spot in eye, but also "big small eyes"... :(

nice Ma.K :D

德哥! 你戒咗玩具? :?
本來想加分~~~但奈何權力有限~~~:DD~~~又有咁多收穫~~~~~:)

德哥:65:
黎隻咩系列:)  
平既話有興趣一追:35:
德哥, 同國慶有乜關係呢??? :?
德哥!你係咪有幾個倉擺玩具㗎?!
Next Sharing... 唔知......? u miss Robot魂 Byarlant Custom - Ka Signature:58:
i have that black spidey + Wolverine set too...nice
隻膠魂修卡拉打型呀,但係個甫士係舊一號改色版
哩隻系咩來噶德少?
好型啊...:shiny:
Weather Dopant, I like it !~~~:D
德哥, 同國慶有乜關係呢???
nwt15 發表於 1-5-2012 11:14 PM

我諗應該係黃金週
不過唔緊要啦 重點係睇玩具姐:58:

還記得這"店長"是我幫你在旺角買的
當時你同我講隻玩具系啡色既...搵到我一頭冒水:? ..最後俾我部手机等你和老細講..終於買倒