Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.9~~~手機調查官 Seven 超合金

坊間個個等 i phone 4, 我就搵 Phone Brave

今晚去港島肥趣 & 船仔問過,都冇晒合金Seven,但都帶左T ...
williamhychan 發表於 9-6-2010 11:01 PM
唔好意思~~~估唔到之前無幾耐見到有GE合金七仔~~~今日竟然真係賣晒~~~累你走咗一躺添~~~:( 不過呢隻DX 三仔我係肥趣都見到~~~好平~~~係日本流出GE貨尾~~~:)
謝分享~ 幾得意.
ZIN 發表於 9-6-2010 09:35 PM
多謝ZIN兄支持~~~:)
又關我事
cchong420 發表於 9-6-2010 09:11 PM
唔關事都入你數架啦~~~:DD
題外話:請教各位大大

現在幪面超人DX腰帶,是否和同劇產品(如武器),有光效聲效互動玩法,

因為太耐無 ...
williamhychan 發表於 9-6-2010 11:27 PM
如果你講W~~~DX 腰帶係可以將巿面賣緊果啲DX Gaia Memory 插落去玩~~~淨手指就會出聲效~~~配埋腰帶就有埋光效~~~:)
唔關事都入你數架啦~~~
Somebody_Ex 發表於 9-6-2010 11:32 PM

:ice::ice::ice:
一流 report~
正~:71:
不過呢隻DX 三仔我係肥趣都見到~~~好平~~~係日本流出GE貨尾~~~Somebody_Ex 發表於 9-6-2010 11:30 PM

呢批貨除左三仔, 仲有零一.
在月尾會有一批DX七仔跳樓貨返到, 貴三仔和零一少少
好帖, 要支持!:71:
睇帖後, 覺得7仔好好玩, 擺到好多姿態, 好過癮; 不過, 晤係小弟杯茶....:34:
好帖, 要支持!
睇帖後, 覺得7仔好好玩, 擺到好多姿態, 好過癮; 不過, 晤係小弟杯茶....
roystoy 發表於 10-6-2010 01:12 PM
一流 report~
正~
fungfelix 發表於 10-6-2010 10:00 AM
多謝~~~只要鼓勵吓小弟就得架啦~~~:)
唔好意思~~~估唔到之前無幾耐見到有GE合金七仔~~~今日竟然真係賣晒~~~累你走咗一躺添~~~ 不過呢隻D ...
Somebody_Ex 發表於 9-6-2010 11:30 PM

無緊要,遲下我或者係Yahoo hk & Japan Bid隻番來,睇官方原價約12600 yen ,五算半計番約七魚有找,
我玩開合金魂來計,算平囉!!

當年瑞記有冇入行貨我都唔知,昨晚問Price都貼近九魚,

不過套劇都差不多完 (全劇45話 每話30分鐘) 現在每星期播兩集,七月中左右應該End

另外前排係吉豬島手痕,試玩電王隻DX腰帶聲效,所以才問下現在新拉打DX腰帶有甚麼玩
呢批貨除左三仔, 仲有零一.
在月尾會有一批DX七仔跳樓貨返到, 貴三仔和零一少少
redfish 發表於 10-6-2010 10:17 AM
多謝消息~~~一號同七號DX如果唔係太貴可以買返邌玩吓都好喎~~~:)
無緊要,遲下我或者係Yahoo hk & Japan Bid隻番來,睇官方原價約12600 yen ,五算半計番約七魚有找,
我 ...
williamhychan 發表於 10-6-2010 03:16 PM
我呢隻係水貨~~~而我曾經見過吉吉有得賣~~~亦相信有少量行貨賣過~~~希望你可以買番啦~~:)

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~:64:
good:71:
:71:您的帖子長度不符合要求