Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.9~~~手機調查官 Seven 超合金

多謝支持~~~星期六無線有咁多嘢睇真係好開心~~~ 如果你想搵番呢隻七仔超合金~~~我見北角肥趣有貨~~ ...
Somebody_Ex 發表於 9-6-2010 12:48 PM

Oh!!莫非我鬼遮眼,星期一晚行北角肥趣,唔覺眼GE-46,
我已經望過店中間超合金飾櫃

場中貨架只見DX版Zero One & Third及其他輔助裝備

得閒再巡一巡先

另外!!我好似記得,真係有人將它們的面相,

放在普通摺機畫面上做Wallpaper
Oh!!莫非我鬼遮眼,星期一晚行北角肥趣,唔覺眼GE-46,
我已經望過店中間超合金飾櫃

場中貨架只見DX ...
williamhychan 發表於 9-6-2010 04:06 PM
你啱啦~~~係擺响中間個合金 Display 櫃度~~~如果見唔到可以問吓果位四眼哥哥呀~~~:)無就去船仔啦~~~我成日行都見到~~~銅中添置都有~~~:)
七仔個手機 Wallpaper 我都有用緊:DD
大大隻7仔好有金屬feel bor, 係原本既色定人手加工?
blam 發表於 9-6-2010 03:38 PM
係原本色黎~~~普通銀色~~~:77:可能係燈光令佢多咗金屬感啩~~~:(
唔錯!
多謝詳盡既report!
virtualman 發表於 9-6-2010 03:44 PM
多謝支持~~~:)
好似幾好玩,有得叉電~~~~~~~~~
好似幾好玩,有得叉電~~~~~~~~~
officeboy3988 發表於 9-6-2010 04:54 PM
無架~~~扮叉電架咋~~~:( 個充電機裡面有電池~~~通過條電線供電俾七仔出聲~~~:)
無架~~~扮叉電架咋~~~ 個充電機裡面有電池~~~通過條電線供電俾七仔出聲~~~
Somebody_Ex 發表於 9-6-2010 04:58 PM

上星期六,我睇過一陣,D電話的表情及動作好攪笑∼∼∼∼∼我都想追嚟睇!
上星期六,我睇過一陣,D電話的表情及動作好攪笑∼∼∼∼∼我都想追嚟睇!
officeboy3988 發表於 9-6-2010 05:02 PM

呢套野o的電話係幾正:DD
真係估你唔到
拉打外居然呢隻都有精選 post :DD

又到抽水時間:x

:56:想買tim...
真係估你唔到
拉打外居然呢隻都有精選 post

又到抽水時間
cchong420 發表於 9-6-2010 07:37 PM
就係你啦~~~令我無端端睇埋七仔~~~:*:DD
其他非SHF或裝著玩具我會用小品精選呢個題目出分享帖~~~:love:之前果啲舊帖我集中擺咗係TD收藏區度~~~有興趣可以睇吓呀~~~:DD
想買tim...
himhimhim74 發表於 9-6-2010 08:09 PM
3HIM你又有興趣~~~:@ 如果唔係有咁多SHF擋路~~~我估我宜家啲超合金都應該唔少~~~:68:
就係你啦~~~令我無端端睇埋七仔~~~
其他非SHF或裝著玩具我會用小品精選呢個題目出分享帖~~~之前 ...
Somebody_Ex 發表於 9-6-2010 08:49 PM

又關我事:@:@:@
:77:謝分享~ 幾得意.

坊間個個等 i phone 4, 我就搵 Phone Brave:34:

今晚去港島肥趣 & 船仔問過,都冇晒合金Seven,但都帶左Third (DX版)番屋企

DX版 Third,需然冇Seven合金咁重手,舊幾水都有光效聲效,扺玩!扺玩!:71:

Movie

http://www.youtube.com/watch?v=h6hsPjw63vU

題外話:請教各位大大

現在幪面超人DX腰帶,是否和同劇產品(如武器),有光效聲效互動玩法,

因為太耐無玩拉打 & 戰隊變身玩具