Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.18~~~不會後退的英雄~~~氷川誠 G3X

很不错的一个SHF来打评论。
LFZY 發表於 7-6-2010 09:05 PM
多謝支持~~~很喜歡你的簽名~~~:)大大的相影得很好~~~但似乎得不到很多回應~~~有點奇怪~~~:(不如你抽多點時間來主題區的SHF聯合分享會聊一聊吧~~~多點朋友應該會好一點~~~:77:
十卜some大
怪物et 發表於 7-6-2010 09:06 PM
多謝支持~~~:)
1) 沒有附上 GA-04 Antoures 鋼索鈎~~~有點美中不足~~~

黎緊9月G3有配備喎, 到時又要再入

再加兩張冰川同水城, 轉自日本自改作品分享下, 希望some大唔好介意

再加兩張冰川同水城, 轉自日本自改作品分享下, 希望some大 ...
big9kan 發表於 8-6-2010 12:52 AM

冰川好正wo,水城後面條女有冇咁噴血:70:
:71::71::71:
好貼呀Some大:71:
我個隻拿得支炮好穩wor:(
SHF又好,裝著又好,G3-X都係好正 :$
呢隻G3-X正到令我睇多次agito:$
some大大靚post 一定要支持一下

再加兩張冰川同水城, 轉自日本自改作品分享下, 希望some大 ...
big9kan 發表於 8-6-2010 12:52 AM
多謝支持~~~佢哋個樣都有幾分似本人喎~~~:)不過深海理沙無著到咁性感嗰喎~~~:shy:
some大大靚post 一定要支持一下
聖鬥士星矢 發表於 8-6-2010 02:52 AM
呢隻G3-X正到令我睇多次agito
零光 發表於 8-6-2010 02:16 AM
y2jlch 發表於 8-6-2010 01:16 AM
多謝各位支持~~~:$
好貼呀Some大
我個隻拿得支炮好穩wor
SHF又好,裝著又好,G3-X都係好正
timothy276217 發表於 8-6-2010 01:43 AM
多謝timothy兄~~~我嗰隻就係唔知點解拎住支砲會滑手GE~~~:(
正呀~睇完琛哥既POST都會有令人有重睇拉打既衝動....:71:
正呀~睇完琛哥既POST都會有令人有重睇拉打既衝動....
一舊仔 發表於 8-6-2010 08:59 AM
多謝一舊兄支持~~~:)其實我係出帖前已經重睇咗啲重要片段~~~未毒人先毒己~~~:70:
阿誠令我諗起北條透真係好廢:73:
阿誠令我諗起北條透真係好廢
pein 發表於 8-6-2010 02:30 PM
有一場講北條臨陣脫逃~~~連套裝甲都唔理~~~:( 不過我唔覺得佢好癈~~~只係唔適合上前線啫~~~佢頭腦同辦案能力咁好~~~都算係一個好警察~~~:71:
有一場講北條臨陣脫逃~~~連套裝甲都唔理~~~ 不過我唔覺得佢好癈~~~只係唔適合上前線啫~~~佢頭腦同辦 ...
Somebody_Ex 發表於 8-6-2010 05:05 PM

第10集:$雖然顯得佢好怕死,但當時佢判斷無錯(g3系統唔夠人打撒退),但佢應該係連埋套甲一齊走:(