Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.18~~~不會後退的英雄~~~氷川誠 G3X

十卜some大
inowu 發表於 7-6-2010 03:11 PM
十卜,小弟被大大放左毒!
原居民Mk-2 發表於 7-6-2010 02:56 PM
多謝支持~~~G3X 我咁遲先出帖其中一個原因係要做多啲資料搜集~~~講到紀律部隊同氷川唔想有任何閃失~~~:$
我無睇過agito 都買咗呢隻g3x

大大嘅相同文字還是一樣好看 :love:

大大嘅相同文字還是一樣好看
八口八口 發表於 7-6-2010 03:29 PM

AGITO同古加好睇在夠寫實,唯一兩套rider係見到有警察做野的
G3X 真係好有機械感,妤正,Some大的相都影得妤正
巴武藏 發表於 7-6-2010 02:24 PM
多謝巴兄讚賞~~~:)我啲相只係馬馬夫夫咋~~~TD 隱藏咗好多高手呢~~~:(
G3-X真係好玩到極,只係厭佢D腳太幼同埋腳掌太細
歐比旺.肯諾比 發表於 7-6-2010 02:28 PM
SHF 做咗修身嘛~~~我諗大部份朋友都鍾意美型版多過肥仔版~~~:(笨大都順應民意幫SHF增咗肥架啦~~~:DD

大大嘅相同文字還是一樣好看
八口八口 發表於 7-6-2010 03:29 PM
多謝支持~~~我呢個口水佬一講就好難收到掣~~~:(
GOOD! GOOD! GOOD!!
SHF已經完全代替了裝著了。。。
但我估G3M應該出限定了。。。
十卜深大:71:
我都覺得就玩具而言, 呢隻SHF都真係極品, 複眼又大又正, 武器配件又多, 活動力強, QC又唔錯, 如果同FJ比, 真係好好多...不過依家係做緊 W.... 當然FJ係會吃香D, (同埋行版包卡...):67:
齊來十卜SOME大:$
上個月出左5隻shf我成日掛住玩fj同skull冇乜點玩過佢
但考完試連埋u kuuga一齊玩飽佢xd

支持some大

ps---我有個朋友個樣勁似冰川誠...xd 但佢唔睇rider xd
GOOD! GOOD! GOOD!!
SHF已經完全代替了裝著了。。。
但我估G3M應該出限定了。。。
Dick.Po 發表於 7-6-2010 05:01 PM
雖然唔想~~~但現實上 SHF 已經替代咗裝著 G3X~~~我都要乖乖將佢封印~~~:38:
G3 Mild 同 Guard Chaser 好有機會係魂限~~~呢個已經預咗 LU~~~:67:
上個月出左5隻shf我成日掛住玩fj同skull冇乜點玩過佢
但考完試連埋u kuuga一齊玩飽佢xd

支持some大

...
KiraYamato0621 發表於 7-6-2010 07:59 PM
我自己都玩唔切咁多隻~~~:80:隻rising IXA 都未開~~~呢個禮拜又到 UK~~~下個禮拜又到 GK~~~:( 影相都影到手軟
十卜深大
我都覺得就玩具而言, 呢隻SHF都真係極品, 複眼又大又正, 武器配件又多, 活動力強, QC又唔錯, ...
virtualman 發表於 7-6-2010 05:28 PM
W 劇情真係好好~~~FJ 造型亦好掂~~~相輔相成下當然大賣啦~~~真係唔想佢夾硬做到49集完~~~可以拖到六十集就正啦~~~:$
齊來十卜SOME大
stephen727 發表於 7-6-2010 06:56 PM
多謝支持~~~:)
很不错的一个SHF来打评论。
十卜some大:D