Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ZIN

[玩具報告] 能與SHF一拼的[MegaHouse]宇宙刑事卡邦Space Sheriff GAVAN報告

好高興VINCE兄來支持~ 對唷~整體收貨, 隻卡邦帶左個小驚喜比我, 玩完佢之後最想既野係廠商出埋佢架 ...
ZIN 發表於 31-5-2010 02:34 PM

有心的報告我當然會支持 la ... 再加上 ... 其實我係 metal hero 迷黎的 ... 不過我係比較喜歡 籃色的 謝達.
其實同廠之前已經出左 坐賀 比細版的 卡邦. 所以再出一次都唔係冇可能既 ... 但價錢相信唔平, 再加上冇 合金 ... 我自己就興趣不大.
Thx 4 sharing~!
價錢不夠大眾化.沒shf這么高人氣:67:
ZIN兄影得好正,真是好吸引,好毒~~~~細個都玩過卡邦,但未睇過!
ZIN兄影得好正,真是好吸引,好毒~~~~細個都玩過卡邦,但未睇過!
個盒咁巨型,仲以為有埋部電單車
如果搵到師傅用個隻冷烤油做金屬面,呢隻野就勁了
officeboy3988 發表於 1-6-2010 09:31 PM

兄弟~ 多謝鼓勵:77:~ 有機會再一起出動
好文要撐!!!

謝樓主分享,原本打算放棄,依家我會重新考慮。
要留錢贖鋼鐵人, 其他野等得就等啦 :sad:
紅色嗰隻不錯,雖然我不知道這個宇宙刑事卡邦究竟是甚麼
兄弟~ 多謝鼓勵~ 有機會再一起出動
ZIN 發表於 2-6-2010 07:31 AM

Now that Megahouse has made this 宇宙刑事... I really wonder if bandai gonna make them as SHF in future or not :49:
Just a little bit fatter than G3X would look excellent ga la.