Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.7~~~THE 超合金 (Part 3)

超力同V型都正
msz006_ver.ka 發表於 27-5-2010 11:54 AM

有眼光~~~有四款係最多人鍾意~~~包括鐵甲萬能俠~~~小露寶~~~超力同V型~~~:handshake:
I really hope bandai gonna re-make the 大鐵人17 with better articulation !!!
roundbun 發表於 27-5-2010 11:08 AM

隻大鐵人17當年我又係好辛苦咁先借到黎玩(其實係掂)咗一陣~~~又可以變型又可以發射飛拳~~~真係好正呀~~~:$
只能說一個字:好:71:
當年我記得V型 大box set 賣$250,但果時我老豆每月都係$1000人工甘上下,先以當年尼D甘貴玩具,得個睇字,所以到我出來工作,我買番哂好多舊版合金,完成自己個夢
只能說一個字:好
wing0boy 發表於 27-5-2010 12:24 PM
多謝wing0boy兄支持:)
當年我記得V型 大box set 賣$250,但果時我老豆每月都係$1000人工甘上下,先以當年尼D甘貴玩具,得個睇字,所以 ...
gunbaron 發表於 27-5-2010 01:02 PM
當年有1000元一個月人工已算唔錯啦~~~:)不過要養家GE話~~~以四份一個月人工黎買呢盒 BOXSET 真係好奢侈~~~:(