Toysdaily 玩具日報

查看: 33969|回復: 112

[個人收藏] 亂之…來吧!來細數你嘅罪孽吧!(Updated)

小弟有日行完街,番到屋企好鬼攰,訓著咗…一覺醒來,聽到…さあ お前のつみを数えろ,眼前就出現奇景…:Q

加入咗TD,三個月又三個月,三個月又三個月,已經差唔多年半,係呢年半裏面,我得到好多(玩具),亦失去好多(空間),只見好似一個堆田區咁,成堆嘢好似垃圾擺晒喺屋企…:80:
拆解之後,其實係小弟做盤點,執晒佢哋出嚟準備安排地方display佢哋,原來喺咁短時間,入咗咁多貨。
小弟要變身啦…死!咁多款,呢次變邊個先呢!

小小合金牆,brother勿笑:(

另類合金:)

喺小弟字典裏面已不再神話之神話:blame:

小弟又愛又恨嘅figure:ice:

少得可憐嘅Revoltech系列:49:,但Revoltech只喜歡呢幾隻…

加插EVA系列:^

不少brother追尋嘅SHF前身,小弟較愛裝著,電王同Kiva最愛:D

攞膽嘅機戰,但知道小弟入貨價嘅brother(包括戰神德哥)都驚叫…抵!:@

電王同Kiva限定:handshake:

唔知小弟係因為太耐無女朋友關係,定還是開始變宅男,漸漸開始鍾意玩女……
figure同figma:73:

小部份bearbrick…兩吋嘅搵到display櫃再影…

小小小雙俠:51:

S.I.C.電王

SDX暫時只愛呢幾隻:38:

唔好比小弟知道你全名…:69:

再嚟電王系列

副修魂系:34:

SHF?就此而已:!

左右護法…獸神將,太貴,唔再玩啦:*

又另類…

再另類!

傻瓜!布歐!

漏網之魚:shiny:

還有……………つつ ぐ
嘩!!真係好多正野喎:71:
大大玩得好雜下, 咁樣好快唔夠位

移到"會員收藏及玩具櫃貼圖區"前留名
強!!:71:
我玩一個系列已經玩死左我:o
:handshake:support
好多近年玩具
一年半就......!
你屋企的飽和速度將快過本港堆田區...
頭像被屏蔽
:50: 這是半年之果!!!???
回復 8# kaiwai
唔係唔開盒,好多都係入番盒,係執番好佢哋等新櫃擺,請睇清楚前文
回復 7# MMB
呢度show啲,嗰度擺啲都唔覺,執起晒佢哋入番盒,原來……!
睇黎大大係電王迷:71::71:仲有隻紅色鐵甲人係邊樹入架??????
回復 9# fktuen
留心,係年半,若果半年就咁,死得!
回復 12# 夜裝古鐵
你好夜(用)裝,小弟係日(用)裝,估計brother係講隻GX-47,係最近喺煙屎點入手,四算多少少:71:
:DD好博愛呀~ 十卜:71::71::71: