Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.15~~吞噬生命的裝甲~~Generation 4

Very details and I love your explanation very much!  Add marks for support!  

Trust, Proj ...
Douglas.M.Saint 發表於 22-5-2010 08:17 PM

真係咁好 ?! 如果有機會真係要睇睇先 !!!
正ar:71:some大勁
真係咁好 ?! 如果有機會真係要睇睇先 !!!
威哥仔 發表於 22-5-2010 10:56 PM
Agito TV 版同電影劇本同樣都係當年井上敏樹 GE 作品~~~公平啲講~~~佢份劇本寫得真係好好~~~:71:
Very details and I love your explanation very much!  Add marks for support!  

Trust, Proj ...
Douglas.M.Saint 發表於 22-5-2010 08:17 PM
多謝德哥欣賞~~~:77:~~~我都同意 Project G4 係平成拉打最好GE一套電影版~~~~~~但第二三套電影版龍騎同555我覺得都唔弱~~~:)
正arsome大勁
wing0boy 發表於 22-5-2010 11:28 PM
心郁郁想入晒g4同g3x
八口八口 發表於 22-5-2010 10:09 PM
呵~又看到大大的分享了~

今次G4也做得相當出色~不過身形的確與劇中不同就是了...怎麼會跟十二件金色的 ...
手榴蛋包飯 發表於 22-5-2010 09:16 PM
多謝各位朋友支持~~~:)
亦再次多謝各位支持 SHF 分享會精選的朋友~~~令小弟好感動~~~:$
下一隻分享我預定係 G3X~~~平成拉打中我最喜愛的第二位~~~我期望會再做好啲答謝大家一直 GE 支持~~~:handshake:
:56:我要等FJ...
所以冇錢買呢隻
G3-X我記憶中係勁過大地AGITO
我要等FJ...
所以冇錢買呢隻
dennistoyS 發表於 23-5-2010 01:06 PM
唔好錯過呀 dennis 兄~~~G4 真係唔錯架~~~誠意推薦~~~:71:
G3-X我記憶中係勁過大地AGITO
jazz4004 發表於 23-5-2010 07:53 PM
冰川每次作戰 GE 決心都比其他兩個拉打強~~~加上 G3X 系統幫助下~~~打成平手甚至強過 Ground Form 亦可以咁樣理解~~~:)
十卜
原居民Mk-2 發表於 24-5-2010 09:16 PM
多謝支持~~~:)
回復 53# Somebody_Ex

本月已經負資產:die:
十卜 :61:
回復  Somebody_Ex

本月已經負資產
dennistoyS 發表於 2010-5-24 19:27

x2:help:
用導彈=霸氣....:71:
Can not imagine launching rockets right next to his ear ...
用導彈=霸氣....
zethon 發表於 13-7-2011 08:19 PM

這台導彈確有霸氣~~~~~~:$
Can not imagine launching rockets right next to his ear ...
helloPlano 發表於 28-2-2012 08:39 AM
又唔係GE~~~~睇 diehard RED 等戲~~~都有恐佈份子托住支火箭砲向敵人發射~~~我諗受過訓練應該得呱~~~~:DD