Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.15~~吞噬生命的裝甲~~Generation 4

:71:十卜, 我等g3x到手就影佢地對抽:$
我買日版但佢話冇野送...有野送個間要貴2草...
:71:
十卜十卜 ~~~

雖然未睇過呢套野 , 不過個咩G4 system咁似 w gundam 入面個 " 零式系統 " 既 ! @@"
威哥仔 發表於 21-5-2010 06:38 PM
多謝威兄支持~~~W Gundam 我反而無睇到~~~:shy:Project G4 我都係尋晚同今朝溫習番啲設定同大家分享~~~等未睇過GE朋友都知道大概係咩黎~~~:)
我買日版但佢話冇野送...有野送個間要貴2草...
p_lam0730 發表於 21-5-2010 08:51 PM
終於開始有問題啦~~~:o下個禮拜果兩隻就算貴少少~~~我一定會揀相熟好鋪先買~~~:55:
十卜, 我等g3x到手就影佢地對抽
ZIN 發表於 21-5-2010 07:21 PM
我尋晚影相時影到好似若有所失~~~無咩靈感~~~ :67:一來無車楂~~~二來應該係差隻G3X~~~:42:
:help: .....好正呀!聽日我一定要入到佢...!
himhimhim74 發表於 21-5-2010 09:18 PM
inowu 發表於 21-5-2010 07:55 PM
多謝支持~~~:)
支持 SOME 大

其實想問下~下個月嘅dcd係咪有支G4嘅大炮送~???我見展覽嗰陣有個喎~
其實想問下~下個月嘅dcd係咪有支G4嘅大炮送~???我見展覽嗰陣有個喎~
gujuji 發表於 21-5-2010 10:59 PM
下個月隻DCD激情態只係跟多一個修靚咗GE普通型態頭咋喎~~~無咩大砲送呀~~~:?你係咪話果枝大劍 Blade Blade 呀~~~有無圖俾我睇吓~~~:78:
.....好正呀!聽日我一定要入到佢...!
323 發表於 21-5-2010 09:57 PM
你要入就一定入到 GE~~~有誰可阻結咗婚 GE 323兄呀~~~:$
:71::71:
support some some :71:
hope G3 n G3X issue faster to play with G4 :he:
good toy n agito movic report :71:
你要入就一定入到 GE~~~有誰可阻結咗婚 GE 323兄呀~~~
Somebody_Ex 發表於 21-5-2010 11:18 PM
M323 ?? :time:
(Married 323 :71:)