Toysdaily 玩具日報

[新聞] 美瑾衰口臭被踢出《變形金剛》

美瑾霍士(Megan Fox)為電影《變形金剛》(Transformers)第一及第二集擔任女主角,不過第三集她將會辭演,有可能是因為早前大膽的言論惹怒導演。

美瑾在聲明中堅稱她不是被炒魷,而是自己選擇不再演女主角,並祝願電影拍攝工作順利,但沒有詳細交待原因。有消息指上年十月,導演米高比爾(Michael Bay)在個人網頁上宣佈開拍《變形金剛3》時,還寫
著歡迎美瑾回來,更笑稱新一集不會再有異形襲擊她。豈料美瑾卻不領情,反而公開大彈《變形金剛:狂派再起》(Transformers: Revenge of the Fallen),又將導演米高比喻作希特拉般獨裁,米
高得悉後亦反擊美瑾要快點長大,估計兩人的對罵很大機會就是美瑾冇得留低的導火線。暫時《變形金剛 3》的女主還未有正式人選,電影將於2011年7月1日上映。
咦?之前開鏡仲有佢架?
有乜所謂 :45:
我睇老變之嘛又唔係睇佢

要睇女都唔係睇緊戲ge時候睇啦...
唔係炒左文哥同THE BEE咪得囉~:34:
反正有無佢都無影響.
世上靚女何其多:78:
我要條仲正過佢既唔該