Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Secret File: IRONMAN的秘密基地!!! (P.3 6吋全甲集結)

好壯觀:71:
:71:
唔係呀,係美國隊長color嗰隻,係spider man入面個綠魔做左美國國防部部長之後用架ma
HORSEORPHNOCH 發表於 12-5-2010 05:00 PM

哦~~~!!!  原來係咁~ 你岩的!  thz~
我知道果隻果盾係美國隊長用果個~ 並唔係自己整過既!
其他內容我真無追所以唔清楚~~~
好似仲爭隻HOUSE OF M VER IRONMAN
玩具宅人 發表於 12-5-2010 06:01 PM

大大~~~ 你好眼利呀!!!! 其實個基地仲差Gold armor ironman...1st gold ironman... Thorbuster ironman同埋你講果隻House of M ironman~~~~   gold armor & thorbuster & house of m我無放到入去!!!  而1st gold classic我就無買了~~~  只得Silver version! 有機會再影返吧!!!!  thanks~~~
唔係呀,係美國隊長color嗰隻,係spider man入面個綠魔做左美國國防部部長之後用架ma
HORSEORPHNOCH 發表於 12-5-2010 04:00 AM

嗰隻唔係綠魔, 係Captain America.  (勉強可以話)係出自What If Civil War.  

http://www.comicvine.com/what-if ... ivil-war/37-120241/

"綠魔Iron Man"係 Iron Patriot.  心口係星星.
嗰隻唔係綠魔, 係Captain America.  (勉強可以話)係出自What If Civil War.  

"綠魔Iron  ...
Duraxyll 發表於 12-5-2010 09:34 PM

謝謝duraxyII兄既幫忙解答~~~  係CIVIL WAR而出現的CAPTAIN ARMOR IRONMAN~
1st gold ironman 曾經買過, 但無裙甲, trade 左lu.

以家想ML出 Extremis, Siege Armor!

"綠魔Iron  ...
Duraxyll 發表於 12-5-2010 09:34 PM

What if系列原來有civil war........我只係睇左civil war
我仲以為星同三?都係綠魔tim,要買返黎睇la:shiny:

首先多謝大家對小弟既支持!!! 尋日有幾隻無放入去....
咁就索性影個秘密基地PART 2 加番幾隻IRONMAN入去...(雖然都唔齊)

L2秘密基地 (試驗階段中的盔甲)  

大戰當前...Tony回基地看看那未完成的裝甲組裝完畢未!

那一套裝甲最為適合!???

幾乎走漏眼的好帖~~~大大個基地砌得好好~~~少少亂中見到好整齊~~~收藏數量又多~~~好有心機~~~:71:
謝謝somebody大大~~~~  因為興之所致吧!!!
之後再分享要多多支持la~!!!
:71:nice collection, 正

Ironman Armor 6吋系列 (全甲集結)

Post左兩日場境分享! PART I既秘密基地到此為止!
難得拎哂D IRONMAN出黎~~ 都幫佢地影番一幅大合照吧~~
放出黎之後...原來唔同系列公司出既野又幾特別!!! 算向IRONMAN 2 致敬吧!!!!..

TONY STARK 其下ALL TYPE ARMOR

下回分享預告....SECRET FILES 2:  S.H.I.E.L.D
:71:
只能說一句,厲害!