Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Secret File: IRONMAN的秘密基地!!! (P.3 6吋全甲集結)

真是非常吸引的Collection !
好正, 多謝分享!
好正 ~~ 3吋幾的toys ..果然有吸引力:handshake:

我只有5~6雙GIJ
好豐富的收藏...有很多都沒見過...
:71:大過我張電腦枱
呢set係唔係6"黎架,隻綠魔iron man(我一直都唔知點叫佢:()係邊個系列?
"步步X"DVD機搖控呀~~!!!:71:
回復 18# 滴滴仔

多謝大大支持!! 呢個係6吋系列黎~
我反而無玩3.75喇....2者選其1~~~
呢set係唔係6"黎架,隻綠魔iron man(我一直都唔知點叫佢)係邊個系列?
HORSEORPHNOCH 發表於 12-5-2010 11:06 AM

大大你好! 我無估錯你應該係問HULKBUSTER ARMOR?
用綠巨人比教好~~ 綠魔會令人聯想SPIDER-MAN既GREEN GOBLIN~ ha!

如果係既 呢隻係屬於toybiz Marvel Legends既Legendary rider series喇!
可以開頭蓋露出tony樣貌!!!! 呢隻唔錯嫁~~~
好熱血既粉絲,多謝你既分享!:71:
好正,多謝分享
Impressive ironman collection, but who is that man with mustache?:p
大大你好! 我無估錯你應該係問HULKBUSTER ARMOR?
用綠巨人比教好~~ 綠魔會令人聯想SPIDER-MAN既GREEN  ...
玩具烈士-奇雲 發表於 12-5-2010 12:33 PM

唔係呀,係美國隊長color嗰隻,係spider man入面個綠魔做左美國國防部部長之後用架ma
Ironman ~ 裝著變身! Interesting!!!!
好似仲爭隻HOUSE OF M VER IRONMAN:44: