Toysdaily 玩具日報

查看: 54402|回復: 51

[個人收藏] Secret File: IRONMAN的秘密基地!!! (P.3 6吋全甲集結)

IRONMAN 2上映了一段時間了! 雖然影評好壞參半...但係只要係IRONMAN的FANS一定仍津津樂道吧!!!好耐無係度分享了~~ 見到TD多左好多美玩同好....今次就分享一下自己隨心而臨時搭建的Tony Stark秘密基地吧! 好讓更多朋友認識美玩...大家互相分享一下吧!

IRONMAN陪伴了我走過青春的歲月...眨下眼由15歲正式收集佢既FIGURES...至今已十多年了~~眼看IRONMAN與我一起成長! 看到他能夠成為電影登上大銀幕..心理仍是激動的!!!
今次的IRONMAN FIGURES雖然仍然未齊全...有d唔捨得開盒! 不過能夠馬馬虎虎為左興趣砌個基地玩下...都真係好有趣!希望大家唔嫌棄...感受一下我獨一無二既IRONMAN基地吧! 今次既IRONMAN分享係集合多間公司於大成!!!  

包括: TOYBIZ   HASBRO   MARVEL SELECT  MATTEL   

(1) 1995 Ironman series
(2) Marvel Legends(toybiz)  wave 1~15
(3) Marvel Legends(hasbro)
(4) Marvel select
(5) Ironman movie 1
(6) Ironman movie 2
(7) custom Tony Stark

基地全圖

Tony喼神裝甲.....show time!!!  方便過便利雨衣~~~
早於90年代....美玩已經知未來會興裝著變身了!!!!

稍後預告: PART II  (秘密組織S.H.I.E.L.D)   PART III (IRONMAN之宿敵對決)  PART IV  AVENGER
正!!!:71:
下一集的玄機........神之子Thor登場!!!!

好齊!!!:71:
Great collection~!! Thanks for sharing~!! :71:
Horrible......................... :50:

Add marks! :71:
good~~~~~~~~~~~~~~~:$

不過個tony好似推銷緊既~?:58:
好壯觀ar個情景
哩条粉丝 好粗啊:71:
歲月造就傳奇
順啦
可以用壯觀嚟形容嗎?:71::71::71:
好正AR! 搞到我都好想開始買IRONMAN
頭像被屏蔽
:71:
:71:
great display of toy collection !!