Toysdaily 玩具日報

查看: 8231|回復: 26

[其他] Ironman MK V會點出?!

出場時間唔係好長...
不過一定有正常及BD狀態...
HT究竟會點出先買呢?

1)
ver 1: 賽車衫 + Mark V正常
ver 2: Mark V BD ver. + o急神

2)
ver 1: Mark V正常 (可換BD頭及胸甲)
ver 2: 賽車衫 + 西裝Look
兩套衫? {:2_111:}發夢啦你
兩套衫? 發夢啦你
bigtomm 發表於 11-5-2010 02:18

兩套衫甚至兩個頭的例子不是空想,
如果是熟悉figure或HT的,應該不會說是「發夢」。
以下是一些例子可作參考:

MMS系列:
Terminator Marcus Wright
Batman Two Face
Michael Jackson

DX系列:
Joker DX
兩套衫甚至兩個頭的例子不是空想,
如果是熟悉figure或HT的,應該不會說是「發夢」。
以下是一些例 ...
Jimy 發表於 11-5-2010 03:09 AM

純粹商業決策

意料不賣得 (TWO FACE, THILLER), 加料

賣得, 分坼 (CONNOR, T-600, T-800, IRON MAN)

MARK V, MARK IV 你認為怎樣? :DD
純粹商業決策

意料不賣得 (TWO FACE, THILLER), 加料

賣得, 分坼 (CONNOR, T-600, T-800, IRON M ...
Gretzky99 發表於 11-5-2010 03:21

對對...起初Marcus Wright也預料不賣得,所以才會賣大包吧....
但如果單單是賽車手或單單一個西裝TONY...會否太單薄不吸引?!
MARK V, MARK VI當然不愁出路吧,難道會類似是(2)組合?!:DD
對對...起初Marcus Wright也預料不賣得,所以才會賣大包吧....
但如果單單是賽車手或單單一個西裝TONY ...
Jimy 發表於 11-5-2010 03:31 AM

如果MARCUS 唔係有兩個頭, 兩件衫, 我根本唔會買
我會估係 : Mark V正常 + o急神 !! (假如個o急可以做到開得小小扮玩變身就正 !! ) :34:
如果MARCUS 唔係有兩個頭, 兩件衫, 我根本唔會買
gekigoke 發表於 11-5-2010 09:37 AM

大多數 Marcus 買家的心聲 :78:

同理, 如果不是因為兩個頭, 我不會買 300 國王 :x

當然, 這兩個 figure 水準大大超過預期 :shiny:
I want  Mark V BD ver. + o急神
我會估係 : Mark V正常 + o急神 !! (假如個o急可以做到開得小小扮玩變身就正 !! )
dennis128 發表於 11-5-2010 09:51 AM

應該做到可以踩個下吧~
出完正常版, 之後再出DX版 ?:36:
最強出法:
ver 1: tony賽車衫 + 賽車頭盔
ver 2: mark 5 正常 + o急(o急可打開,做到插手落去)
ver 3: Mark 5 BD + tony受傷頭
跟住等幾個月,d貨賣晒再出dx~~
DX ver: mark 5 正常 + o急 + 可換BD配件 + tony受傷頭
mk-5在電影係純cgi, 無做到實物版的道具(concept art 內說的), 所以我覺得出figure的話, 應該只有裝甲版 (即唔係好似星矢聖衣咁可脫)
我估會有正常版和BD版 (不過我最多都係二選一)
o急我反而要唔要都得, 因為都唔會特別去買多個body (突然想到, mk-5人頭可以番用之前mk-2/mk-3bd的頭雕, 只要將d血油在左眼附近便ok了哈哈!)
頭像被屏蔽
回復 14# Artoo

好似唔係1:1
似係concept design product