Toysdaily 玩具日報

查看: 21687|回復: 29

[個人收藏] 正義之士~魔動王地隱俠

魔動王相信係在90年代一套相當具吸引力嘅卡通片,唔少人都希望可以擁有其一隻半隻嘅玩具,包括小弟也!
壽屋係幾年前出品呢隻地隱俠,曾經令不少Fan屎充滿希望,可以擁有一套極之滿意嘅收藏,奈何最終希望落空,至今亦沒有生產另外兩位主角~風飄俠及水捲俠

點都好...先請正義之士~魔動王地隱俠出動

每次睇番呢段變身片段,再加上那些音樂,都會令人有熱血嘅感覺
http://www.youtube.com/watch?v=h_R35OOPngY&feature=related

大地鼓動...出嚟啦...大地神劍!!!

我都想佢出超級地隱俠 :handshake:
:71:童年回憶
我岩岩先係youtube 睇返D 80年代末/90年代初動話片頭, 又諗返起無出哩其打好可惜

呢D 回憶post一定要support :)

呢隻真係好正, 我結果都忍唔住入左第2隻
我細個時都好鐘意睇呢套動畫, 可惜其餘兩俠受條件限定, 出場機會實在大打節扣...:(
呢隻正, 不過好似玩下關節會鬆
最慘係其他款無哂下聞:unhappy:
無錯我都係....每次聽都有想喊既衝動......
唔通呢 d 就係童年回憶?!?
:$正呀
係咪唔好賣所以唔繼續出呢?
我都貼下先.............:71:

複製 -DSC02995.JPG
我細個時都好鐘意睇呢套動畫, 可惜其餘兩俠受條件限定, 出場機會實在大打節扣...
mkcccc 發表於 1-5-2010 11:58 PM

咩條件限定﹖﹖﹖同一套動畫嘅角色會有唔同嘅條件限定﹖
毒{:3_148:}
:handshake:好似當年出場嘎feel,簡直充滿熱血:$
咩條件限定﹖﹖﹖同一套動畫嘅角色會有唔同嘅條件限定﹖
laiken 發表於 2-5-2010 03:17 AM

要有風同水至可以出場
頭像被屏蔽
要有風同水至可以出場
mushroom 發表於 2-5-2010 10:28

地隱俠都要有夠大夠平既地先可以出場.