Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 4 月 總結自己所作所為!

咦~唔開盒POST竟然雄據主版多日不被移動…  

TD果然存在著待遇的差別…
太陽之牙 發表於 3-5-2010 05:35 PM
我諗用一D善意態度,以不同角度去討論、分享玩具心得,在什麼地方都會較易被人接受的,當然無可能人人喜歡,但我相信大部份人都明白的.........希望大家玩得開心!無謂鬥爭!(有咁多大大真心與小弟討論分享此post......此post無憾了!)
我諗用一D善意態度,以不同角度去討論、分享玩具心得,在什麼地方都會較易被人接受的,當然無可能人人喜歡 ...
323 發表於 3-5-2010 05:57 PM

小弟並非說323大大的不是:64: ,其實我一向覺得齋貼盒唔係問題…

只係尊貴的版主們忽然視齋貼盒為十惡不赦的死罪,每每將會員的分享粗暴移動,令小弟好生反感… :blame:
.....我都抽抽水先~
4月買左好少野...

十卜 323兄:77:
我又貼月結先:35:Mark 1 係重複既

其他雜項無影到:o

小弟並非說323大大的不是 ,其實我一向覺得齋貼盒唔係問題…

只係尊貴的版主們忽然視齋貼盒為十 ...
太陽之牙 發表於 3-5-2010 06:06 PM
可能我不只 ' 貼盒 ' 相啦!我也喜歡分享一下作為一個玩具玩家的感受,我覺得這也是一種分享、一種交流,可能因為呢D少少分別與其他人遭遇不同啦!我強調!要用心要有善去分享討論,不要只說我係有善的,我係用心了就可以亂來,因為係咪真係有善,係咪真係用心係明眼人都睇得出來的.......希望大家明白!祝在TD大家都玩得愉快!
醒定d唔好買咁少:o?
下次到你....我一定支持你的.....
323 發表於 3-5-2010 05:20 PM

我今日先熱血完 不過與你相比 真係小兒科
I like you mazinger head!
我今日先熱血完 不過與你相比 真係小兒科
KitXBarca 發表於 3-5-2010 08:51 PM
:^  熱血完就分享一下啦!你睇Diend兄同名兄幾利害呀!買到好野一齊分享喜悅幾好!:)
我就黎無位放合金了.....飛影唔通要同我一齊訓!.....
323 發表於 1-5-2010 01:33 AM

影多d盒相得唔得?:handshake:
大大5月真係要醒定D啦......
(要超過4月既收獲)
影多d盒相得唔得?
呂品器 發表於 4-5-2010 08:42 AM
:DD ......呂兄呀!呢D野可遇不可求呀!等小弟下次有機會熱血再貼吧好嗎?!而家送上小弟年半前的一次合金大集合......當然比現在的不到一半,但都有D熱血的,希望大家喜歡!

323:$
S.I.C v13 Kuuga
幾多$$?
Where buy?