Toysdaily 玩具日報

查看: 21780|回復: 73

[分享討論] 4 月 總結自己所作所為!

其實只計玩具.....自己都嚇一跳........呢個post用黎警惕自己,5 月醒定D呀!

心水清的大大都應該估到我呢個月有幾傷....:70:
天元合金!
頭像被屏蔽
冇用嫁,5月尾又會再講多次"其實只計玩具.....自己都嚇一跳........呢個post用黎警惕自己,6月醒定D呀!"   =u=+
冇用嫁,5月尾又會再講多次"其實只計玩具.....自己都嚇一跳........呢個post用黎警惕自己,6月醒定D呀!"   ...
紫月葵 發表於 1-5-2010 01:16 AM
:DD  哈哈哈!大大你真係知我心意,其實6月仲唔樂觀呀!:die:
哈哈哈!大大你真係知我心意,其實6月仲唔樂觀呀!
323 發表於 1-5-2010 01:20 AM

唔駛諗6月,靜係一諗度7月、9月、11月有三盒飛影既超合金都已經夠死(我人工好低嘛xd),再加上d山口、robot魂,同埋唔知幾時出既cm's neo三一、es超獸…完全係條不歸路…

所以最後我將自己日後買玩具既目標定左o係以下#3所講既咁,應該會慳番唔少^^"
http://toysdaily.com/discuz/thread-126833-1-1.html
唔駛諗6月,靜係一諗度7月、9月、11月有三盒飛影既超合金都已經夠死(我人工好低嘛xd),再加上d山口、robo ...
紫月葵 發表於 1-5-2010 01:29 AM
我就黎無位放合金了.....飛影唔通要同我一齊訓!.....:cool:

我就黎無位放合金了.....飛影唔通要同我一齊訓!.....
323 發表於 1-5-2010 01:33 AM
佩服佩服^^"
過多幾年可能要租番幾個迷你倉啦xd

呢d係咪未開盒嫁?
我就黎無位放合金了.....飛影唔通要同我一齊訓!.....
323 發表於 1-5-2010 01:33 AM

相信這裏只是冰山一角!
佩服佩服^^"
過多幾年可能要租番幾個迷你倉啦xd

呢d係咪未開盒嫁?
紫月葵 發表於 1-5-2010 01:39 AM
全部都開盒影相,然後放番入盒!不過遲D搬去間大D既屋!希望可以display哂佢地出黎啦!
全部都開盒影相,然後放番入盒!不過遲D搬去間大D既屋!希望可以display哂佢地出黎啦!
323 發表於 1-5-2010 01:44 AM

大大真有米T3T
相信這裏只是冰山一角!
officeboy3988 發表於 1-5-2010 01:41 AM
:(咪笑我啦兄弟!
大大真有米T3T
紫月葵 發表於 1-5-2010 01:47 AM
唔買佢地我就有米.....:unhappy:
BX-01X....:help: I even can't find it on ebay....:unhappy:
唔買佢地我就有米.....
323 發表於 1-5-2010 01:51 AM
我直情冇米買佢地…orz