Toysdaily 玩具日報

查看: 5068|回復: 17

[分享討論] 睇咗iron man 2!!!!

war machine 對眼係紅色但個心口係白色??!!(孩之X比你玩死)
米奇洛基有最終裝甲(大包圍) (hottoys睇你點整)
美國隊長出場(其實得個盾)
之前有大大話雷神出場(只係出哂字幕後見到個鎚仔)
你邊到睇,台灣都係今日先有~
war machine 對眼係紅色但個心口係白色??!!(孩之X比你玩死)
米奇洛基有最終裝甲(大包圍) (hottoys睇你 ...
蟲蟲 發表於 29-4-2010 03:32 AM

評語如何? 我聽日先睇, 外國評語話唔太好
劇情ok?
評語如何? 我聽日先睇, 外國評語話唔太好
eric 發表於 29-4-2010 06:59 AM

imdb 都未有評分 wo
咁快手 :71:

IM2 對話超正.....差唔多個個SCENE都有笑位....
Widow打得型:D
Mk VI......比mk 3 4 多招絕招.....重要係範圍 LOL
Mk V 表演麻麻
WM 覺得好型....佢後面永遠唔會有野埋到佢後面.....支mini gun:$
鞭佬一開始唔覺得有final boss feel....後段有返boss feel :he: 重有件boss suit :$HT會出啦掛...
有D角色描寫少, Nick Fury無咩特別, 得文戲
最尾出thor's hammer, 唔知有冇其他ver. 好似Wolverine origin咁

我嘅工作同電影有關,劇情o.k.!!!(個人比80分)
個黑鬼着咗mk2同tonymk4打(好驚喜)之後仲撻咗將mk2改war machine
香港30號先上映:58:,大大咁快睇左
我嘅工作同電影有關:35:
週六至去睇, 期待!:77:
我想問, 片頭黑寡婦打人嗰時, 著嗰套係咩製服??
睇左啦   劇情一般
睇完認為

HT 最盡出哂有13-14隻~

諗起都興奮
睇左,ok唔錯:71:,不過我個friend覺得冇上集咁好睇,Mk2同Mk4打真係估佢唔到,開頭由飛機飛落去做show個度同trailer唔同左,傳聞話飾演變形俠醫o既愛德華會客串,我就唔覺,有冇大大睇到?