Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 蟲蟲

[分享討論] 睇咗iron man 2!!!!

昨天睇了我都覺得冇上集咁好睇,中段較悶....打鬥場面比予期較少。

美國佬又抽下水話北韓、中國、伊郎....

其中一段Iron man 拿美國隊長個盾 放喺底浪住部機器時我大笑咗、我女友問乜野嚟?我話喺另一套卡通主角的武器。

至於傳聞話飾演變形俠醫o既愛德華會客串,我都唔覺有...

班量產兵喺天空周圍飛同喺花園圍Iron Man & WM 美軍竟然無派飛機同士兵幫手..? 有d奇怪, 911後飛行管制好嚴架. ( 算了睇戲唔好反論劇情)

Last 得雷神個桘..... 10分滿有8分

P.S 末來的手機應該會係全透明touch screen :36:
d人話hulk 係有客串... 不過係最後tony 同nick fury 係度睇緊file 果時..後面個tv 播緊果段新閒 係新hulk 入面的其中一段
d人話hulk 係有客串... 不過係最後tony 同nick fury 係度睇緊file 果時..後面個tv 播緊果段新閒 係新hulk 入 ...
安杜力c 發表於 1-5-2010 01:55 PM

真係睇唔到喎~~~~!!