Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Terminator 2 -劇情重演-

This is the best post of T-800. :handshake:
多謝咁多位的回覆~~~!!

You need the DX T-800 BD to complete your story
Gretzky99 發表於 27-4-2010 06:49 AM

T-800 BD哩隻預左....一定會買...到時再玩劇情重現~~:43:

本來堅决唔訂唔買嘅, 呢次真係比MAX大你毒死左.......

HT幾時有現貨吖???
H.Kazami 發表於 27-4-2010 08:34 AM

嘻嘻~好野要同大家分享嘛~~

試吓去睇吓有冇得留個名....叫佢地等有現貨就通知你啦.........

我又諗起周星馳..
蝦您波凸 發表於 27-4-2010 10:33 AM

我諗起達哥............:66:

回復 18# O-Boy

O-Boy大太誇獎了~~:35:  多謝~~~
大大睇圖後有共嗚....代表你都係T2 die hard fans~~:65:

好X正
PPerry 發表於 27-4-2010 03:31 PM

THANKS...但某個字唔出得街~~:DD
正!現時為止本年度最佳12吋。{:2_116:}
:71::71::71:
第一張影的好棒....我以為是劇照了...
坐電單車開鎗果幾張相超到位~  我忍你! 等火神ver.&BD 2隻都買....
想影ge都比你影曬,唔該曬:):71:實在令人感動:79:
Max 大師,請問用左幾多個鐘完成使命呢?
第一張係點set燈架?
the pics are excellent
i appreciate yr work
真是太正!無得頂!!
好有電影感覺,正!!!!!
大大拍得好正...
:71: very nice! support!!
:71::71::71::71:
回復 39# Oldcat
用左一個下午同一個晚上嘅時間去攝影.....
基本上全部相片都係用兩支枱燈....只係擺放嘅位置唔同....包括第一張都係..
但部分圖片將室內的基本照明燈關掉才拍攝...
第一張係將一支燈set在figure的3點鐘方向, 另一支燈set在figure的8點鐘方向..
沒有關室內的基本照明....最後用photoshop調較少少偏藍.....
基本上就是這樣了~~
影得好好......like movie