Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Terminator 2 -劇情重演-

我又諗起周星馳..:34:
MAX大呢個貼真系激正!

本來唔想入住的依家都有D沖動∼

你講得好啱,目前面相真系唔算100分,做 ...
mr.elljay 發表於 27-4-2010 10:29 AM

值得買, 因為肯定會升值 !! :75:

由T-800派貨, 就係等睇Max大嘅post上畫, 坐定定, 一定有好嘢睇!
D poses好多會心微笑位, 掟花盒初遇John同時又掹槍焚t-1000, 全部神韻都出哂嚟,
跴玫瑰都玩埋, 入哂肉, 哩個post太多正嘢, 不能盡錄, 真係一輯影像語言,
總體嚟講, Max大攞州長嘅角度, 將個HS最似(優點)嘅地方曬哂出嚟, 係die hard fans至有咁嘅視覺,
比較可惜係挣架肥仔, 加埋就完美晒, 但e+已經係超好喇:71:
MAX兄真係影得好有神髓~ 睇過T2既都會覺得好有feel~
實在太有heart了...多謝晒!
THX大大分享~~超正:$
幾時先到我攞,ht快d打俾我~~:help:
cool :71:
頭像被屏蔽
:71:
繼Joker Bank robber 之後, 我覺得最正既出品! 訂左喇~ 好心急呀! :63:
support excellent post~ you are truly a die-hard fans....
i ordered on march, wonder when i can get it......
頭像被屏蔽
正正, 拍得很好!!!  

希望HT考慮出埋架harley!!!
看了你的贴,真的是超级想入.但还是等战损版好了
Damn nice pix Bro, great re-make of the movie scene:71:
:69:D相正到嘔:56:好毒
超級正post:71: