Toysdaily 玩具日報

查看: 6457|回復: 31

[分享討論] 強烈要求ht快d放返隻black widow出黎見人

睇完trailer....好毒呀....

http://www.etonline.com/video-22 ... ansson%2004/22/2010

大大有幾幅死圖看不到:45:
HT如果呢隻造得好,分分鐘好賣過joker!!!
HT如果呢隻造得好,分分鐘好賣過joker!!!
vanhelsing 發表於 24-4-2010 01:41 AM

大前提係...如果用而家0既body一定死....除非肯出新body....
回復 4# heewing

d body 完全無女性曲線美,加上個頭又唔知雕成點!唉!
頭像被屏蔽
Support
如果好似上次個隻幽靈奇俠女角一樣做植髮就好了
期待一個更像真既頭雕,BODY我都係會換CG girl,唔期望HT再做新BODY了
這隻等看完戲先算... ...
因為來緊有太多ironman出,
無子彈...
件衫一定要除得
仲要整得有內涵:66:
女性面相好似無一隻做得似樣:70:

就算魔盜王希拉麗利我都覺得麻麻 (雖然好多人話似:42:)
睇完隻 jill...對呢隻都無晒期望 lu....一係自己換 body 囉...............
shiine 發表於 24-4-2010 02:19 AM

唔好太大期望,隻JILL   .....甘出名都.........
HT 女角真係做得差好多,而且佢真係毫無特色, 面相走樣一定無人買。
如果有多套OL衫跟埋就正:43:
:67:Don't worry guys, sure HT are going to make this and just how accurate (the body figure) will she come.......I wonder