Toysdaily 玩具日報

查看: 21116|回復: 78

[Hot Toys] Avengers : Black Widow ~HT最佳囡囡~

Avengers : Black Widow ~HT最佳囡囡~

首先講明, 小弟少玩囡囡, 所以SET頭方面自己不甚滿意, 在已盡能力的情況下只做到呢個效果.

對比小弟玩過上手的SARAH CONNOR, BW V.1, BABY DOLL, AVENGERS版本可動性高, 上色比以往任何一隻都好, 緊身衣紋理一流, 絕對配得上HT最佳囡囡呢個名稱.

不過池中無魚虾為大, 雖然是HT暫時最佳, 但缺點仍然不少: 硬膠BOOT外觀雖靚, 但可動奇差, 連VER.1版本都及不上.

手掌非常易甩, 活動角度亦不大, 小弟一路玩一發火...

植髮落得太多定型劑, 一摸上手即時立痴痴, 再摸落FIGURE身上又搞到身體有漬...

點都好, 以呢個價, 有咁嘅質素, 抵玩, FIGURE本身亦好扭好玩, 個人甚至覺得比SPIDERMAN更有可玩性.

去相~

各位帥兄, 請請~

睇相...唔係十分似...同對眼....有種說不出既怪...
靚相,唔記得左換流電手果幕係套戲邊PART出現添
外拍呢:63::63::63::63:
靚相,唔記得左換流電手果幕係套戲邊PART出現添
homingwah2005 發表於 4-2-2013 01:32 PM

打外星人個時有用過
認不出她是誰以外,其他一切很好~~~:66:
美圖,影得好正~~~~~~~~~~~~:$
回復 2# 改咩名好?

同師兄張真人一比較、人偶隻眼的確好怪。。。。眼神好凶。
造Joker、Bane等醜角容易、要造「青見 人」、沖要係甘「索」既女明星、真係好難:36:
所以HT放左重点在其身材&衣服質料上:38:
支持Cat大好圖!:71:
分外誘惑啊!!
感謝貓大分享∼
HT現在臉部涂裝沒的說,
煩請看到能不能修改下膝關節的設計?下蹲動作真的很難完美做到呢∼∼
期待濕身照!!!!
啲Pose好正, 睇得出隻figure真係好扭得, 定一話大大既功力探厚.:71:
外拍呢
O暈 發表於 4-2-2013 01:33 PM

無呀.......出唔成海邊呀.........:sad:
手掌真係好易甩!扣點點分!
睇相...唔係十分似...同對眼....有種說不出既怪...
改咩名好? 發表於 4-2-2013 01:29 PM

頭雕ht美型化了,而且下三白好厲害.....