Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ONE,TWO,THREE超合金魂ダイターン3登場+珍寶3亂入

恭喜皇叔入得心頭好!
我都等緊人生第一隻合金"哥頓"翻出,
不過無你咁好彩,完全無聲氣果隻…點點… /_\
What a good old day!!
nice report :71:
則卷千平?very good photos 十卜:71:
SUN+MOON ATTACK - Great!:71:
頭像被屏蔽
如果珍寶三大隻D就好la
回復  eyiulll
電視機加filter~~~~~~好懷念~~~~
gulu7 發表於 22-4-2010 01:59 AM

x2~~~:handshake:

小弟第一隻大型合金係G7~~~:D
係就整招合體技嚟睇下la,,,xddd
btw,,,thx for sharing
x2~~~

小弟第一隻大型合金係G7~~~
黑色三連敗 發表於 23-4-2010 09:48 AM

小弟第一隻大型合金是宇宙魔神, 但現在呢盒舊合金超貴, 超合金魂化機會又好微
very good photo! THX!!!
千平大哥??
果然係一隻"必入"嘅佳品:71:
小弟第一隻大型合金是宇宙魔神, 但現在呢盒舊合金超貴, 超合金魂化機會又好微
redfish 發表於 23-4-2010 09:56 AM

宇宙魔神出的機會係大過機甲艦隊~~~~:) 起碼我聽過堀江小姐叫佢首op~~~証明有人氣架~~~:D
恭喜皇叔入得心頭好!
我都等緊人生第一隻合金"哥頓"翻出,
不過無你咁好彩,完全無聲氣果隻…點點… /_\
02ben 發表於 22-4-2010 08:39 PM

呵呵...哥頓我都鍾意架..但如果出無敵巴拉達重正正呢...

如果珍寶三大隻D就好la
聶風 發表於 23-4-2010 08:53 AM

係...但本身如果按比例珍寶3應該重細的..但珍寶3活動能力真係太差了.......但冇辦法, 要變型一定要放棄活動能力~~

x2~~~

小弟第一隻大型合金係G7~~~
黑色三連敗 發表於 23-4-2010 09:48 AM

G7我細個都想要.但只係妄想…/_\

redfish 發表於 23-4-2010 09:56 AM

我諗魔神可能係CMS BRAVE系列出機會大好多, 如果佢出到好似高迪安的質素就"柯呢吉帝lor~~"

宇宙魔神出的機會係大過機甲艦隊~~~~ 起碼我聽過堀江小姐叫佢首op~~~証明有人氣架~~~
黑色三連敗 發表於 23-4-2010 12:08 PM

但我覺機甲艦隊機會大喎, 但最想出係宇宙大帝/金毛獅王......
呵呵...哥頓我都鍾意架..但如果出無敵巴拉達重正正呢...

係...但本身如果按比例珍寶3應該重細的 ...
eyiulll 發表於 23-4-2010 08:37 PM

上次投票G7,獅王機械人同宇宙大帝都磅上有名~~~合金魂化機會大 :)