Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ONE,TWO,THREE超合金魂ダイターン3登場+珍寶3亂入

兒時玩DAITRAN3的珍貴圖片.....攪到我都好多回億.....hahahaha
真係好正!!攪到我口水都流洒, 琴晚冇緣相見而家可能要星期六先可以有得玩:31:

p.s. 最珍貴都係大大兒時的影片, 見到張相真係好多童年回憶都番洒黎o
:71:
這還真是好東西呢! 只是我要pass了...
這還真是好東西呢! 只是我要pass了...
手榴蛋包飯 發表於 22-4-2010 11:42 AM
睇完改變主意,(轉貼)

http://www.tudou.com/programs/view/SH1biWAcFts/
:71::71:
當拆出後, 會發現”leg thigh ”位會有一點”花痕”…相信是裝上車輪底板後造成的

YES me too !
THX FOR SHARING!!!
:71:Good
回憶無價呢.:73:
問一下,垂直尾翼(背後黃色那片)可拆下????
正! 擺多D Post啦, 想知佢既活動能力....:71:
it is nice
頭先係元朗美奇買,一千一百幾咋,即刻入手,正。
睇完樓主你張舊相...我想問你朋友係唔係馬斯特博士  Anyway的相好正
巴武藏 發表於 22-4-2010 01:05 AM

呵呵..佢唔鍾意做馬斯特, 佢想做龍珠的撒旦....heeeheee..

回復 11# 米肥
架車仔放係....兩條大腿中間的位置~~呵呵..

請問有幾大隻?
theyy 發表於 22-4-2010 01:47 AM

約280mm度啦..

回復  eyiulll
電視機加filter~~~~~~好懷念~~~~
gulu7 發表於 22-4-2010 01:59 AM

呵呵.,阿媽話要保護我地的眼睛...但當時覺得加左個filter好暗....成日偷偷拎走個filter睇電視

恭喜大大入到兒時珍品~~~泰坦3 好似真係唔錯喎~~~
Somebody_Ex 發表於 22-4-2010 02:07 AM

是真的唔錯, 大大, 出手吧~~~

其實係味正常係長短炮架?
323 發表於 22-4-2010 04:23 AM

不是的呢...我細個玩時兩支炮是一樣長的.....一陣睇下點拆開隻腳醫醫佢先..

怕悶都係果句...
皇~叔~
你好有米呀...
話薯話... 皇叔屋企個櫃唔係已經裝爆咗好耐嘅 ...
小櫻 發表於 22-4-2010 08:20 AM

老櫻, 我窮時你唔gel....我今週突然好busy, 下周先找你食飯~~

FAn屎到!準備破財!thx分享
MKIII 發表於 22-4-2010 08:22 AM

所謂財散人安樂, 唔破個心就總係lo lo lun..所以用錢買番個心安理得也是好事...

thx!!
可動方面如何??我想知大腿可以提高多少左右.
想買,但仍然15/16中.
warxv 發表於 22-4-2010 10:10 AM

大腿還可以, 但當然不能去到90度啦... 但有時覺得關節有點鬆. 可能主要是小腿是鉄做的吧...

Do you threathen anybody to buy this Titan??
x-maniacs 發表於 22-4-2010 10:24 AM

no ah.. i also want to treat someone to buy this for me again. However, they just said" LOW B GA" when I asked my request everytime.....:(

兒時玩DAITRAN3的珍貴圖片.....攪到我都好多回億.....hahahaha
jedi 發表於 22-4-2010 10:24 AM

大大同我一樣都有玩過呢隻野架?

真係好正!!攪到我口水都流洒, 琴晚冇緣相見而家可能要星期六先可以有得玩
p.s. 最珍貴都係大大兒時的 ...
bbf1125 發表於 22-4-2010 10:33 AM

希望大大周六能如願以償啦..