Toysdaily 玩具日報

查看: 3162|回復: 12

[其他] 太歲再上電視???

求先J2既節目"快樂門徒"有太歲訪問 , 仲教女主持做公仔 ,

有冇人知係唔係重播??
Good guy has good show~~~~~~~ :p
Good guy has good show~~~~~~~
Douglas.M.Saint 發表於 10-4-2010 07:42 PM

:angry:嗚呀~~~~~~~~
求先J2既節目"快樂門徒"有太歲訪問 , 仲教女主持做公仔 ,

有冇人知係唔係重播??
莫探員 發表於 10-4-2010 02:15 AM

:64:重播黎~~~
:p我已經轉左做型無留鬚喇~
太歲上電視有咩奇呢?
對太歲嚟講只係家常便飯啫~
太歲上電視有咩奇呢?
對太歲嚟講只係家常便飯啫~
Tasuku 發表於 10-4-2010 08:02 PM

Agree!  He will only shock me if he has girlfriend................ :(

OT:  Dio, how about my head................??? :no:
支持太歲拍返輯 So Good,每一集教觀衆整唔同嘅嘢,擺Youtube肯定點擊勁爆~
唔好等無線喇,自拍,出埋DVD~

注: 其實太歲有做過,不過如果做到一個節目咁,請埋德哥等等名人做嘉賓,仲有美女助手,有娛樂性,信我,包保會唔同晒~~~
支持太歲拍返輯 So Good,每一集教觀衆整唔同嘅嘢,擺Youtube肯定點擊勁爆~
唔好等無線 ...
Tasuku 發表於 10-4-2010 08:35 PM

:71: good
重播黎~~~
我已經轉左做型無留鬚喇~
太歲 發表於 10-4-2010 07:50 PM

多謝當事人解話~~
唔好等無線 ...

仲要每集都要表現如何做好人
唔好等無線 ...

d美女係咪每集完果陣出黎派好人咭俾好人?
唔好等無線 ...

IDEA so GOOD!.....CASTING so GOOD...KAWAII ASSISTANTS so GOOD!:35:
Let me join if kawaii assistants can be seen~~~~~~~~~~~ :D

Cause, I haven't got a girlfriend................ :shy: